Fotbal intern

Cei 7 antrenori de pe lista FRF pentru postul de selecționer al naționalei României. ”Toți sunt pregătiți!”

23.11.2019 | 15:28
Cei 7 antrenori de pe lista FRF pentru postul de selectioner al nationalei Romaniei Toti sunt pregatiti
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a dezvăluit numele celor 7 antrenori care se află pe lista Federației Române de Fotbal pentru a ocupa postul de selecționer al echipei naționale a României. Pe această listă a apărut și numele lui Laurențiu Reghecampf, actualul tehnician al formației Al-Wasl FC, dar și cel al lui Mircea Rednic și Ladislau Boloni.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.25 este cota pentru o victorie a echipei naționale a României cu Islanda. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Cei 7 antrenori de pe lista FRF pentru postul de selecționer al naționalei României

„Săptămâna asta sigur se va definitiva. O să vorbesc duminică cu președintele ca să vedem ce se va întâmpla, ca să nu mai fie acest suspans. S-ar putea să aflați până marți, când e conferința. E urât să spui că cea mai la îndemână alegere e Rădoi. Mai sunt Hagi, Petrescu, Sumudică, Rednic, Boloni sau Reghecampf. Toți sunt pregătiți pentru funcția asta.

Nu se pune problema să vină un antrenor doar pentru aceste meciuri de baraj. Antrenorul care vine are curajul de a le disputa. Eu nu cred că vreunul dintre cei pe care i-am enumerat se sperie. Îi cunosc foarte bine. O să discut și cu membrii din Comisie, dar și cu președintele Burleanu. Cine se simte în stare sa vină, e binevenit la Federație. Va fi un antrenor cu licență Pro, cu responsabilitate și curaj”, a declarat Mihai Stoichiță la TV Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a bifat 24 de meciuri pe banca echipei naționale a României

Echipa națională a României a rămas fără selecționer după ce Cosmin Contra a decis să își dea demisia. ”Guriță” nu a reușit să califice echipa direct la Campionatul European 2020, iar după eșecul suferit în fața selecționatei Spaniei a anunțat că nu va continua. Astfel, Federația Română de Fotbal este în căutarea unui nou antrenor pentru următoarele meciuri ale primei reprezentative.

Cosmin Contra (43 de ani) a ajuns pe banca tehnică a echipei naționale a României pe 22 septembrie 2017 și a plecat pe 18 noiembire 2019. În tot acest timp i-a condus pe tricolori la 24 de meciuri, dintre care 13 au fost câștigate, 6 s-au terminat la egalitate și 5 au fost pierdute.

ADVERTISEMENT