News

Cei trei suspecți ai crimei de la Padina au depus plângere penală împotriva bărbatului ucis: ”Victima a inițiat agresiunea”

Fiii vrăjitoarei Sidonia, cei trei suspecți ai crimei de la Padina, au depus o plângere penală împotriva bărbatului ucis. Ce reclamă aceștia.
14.02.2024 | 18:10
Cei trei suspecti ai crimei de la Padina au depus plangere penala impotriva barbatului ucis Victima a initiat agresiunea
Suspecții crimei de la Padina, mișcare surprinzătoare: au depus plângere penală pe numele bărbatului ucis. Sursa foto: protv.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Principalii suspecți ai crimei de la Padina, frații Marin, fac o mișcare de ultim moment prin intermediul avocaților. Miercuri, aceștia au depus plângere penală împotriva bărbatului ucis, pe motiv că el ar fi atacat primul.

Cei trei suspecți ai crimei de la Padina, mișcare surprinzătoare: plângere penală pe numele bărbatului ucis

La trei zile după crima de la Padina, cei trei bărbați acuzați de uciderea lui Sorin Anghel (41 de ani) fac un pas interesant. Avocatul care îi reprezintă pe Luis (19 ani), Armando (24 de ani) și Laurențiu, (32 de ani) anunță că a depus plângere penală pe numele bărbatului ucis.

ADVERTISEMENT

Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa o plângere penală. Sunt din datele şi informaţiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz.

Situaţia de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraţilor Marin. A urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora, spargerea unei sticle şi un atac direct asupra unuia dintre fraţii Marin, urmat de ceea ce cunoaşteţi, acele lovituri de cuţit care au avut ca urmare moartea victimei”, a declarat avocatul celor trei fraţi, Ionuț Mateescu, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Apărătorul legal al celor trei a mai precizat că victima de la Padina a fost persoana care a inițiat agresiunea din weekend. Mateescu mai notează că, din punctul său de vedere, situația nu se încadrează la categoria de omor, ci la o încăierare ce a avut drept consecință moartea victimei.

Cei trei bărbați din clanul Fabian, arestați pentru 30 de zile

În cursul acestei zile, cei trei suspecți au fost scoși din arest pentru recoltare de probe biologice. Marți seară, judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița au decis arestul preventiv pentru 30 de zile, pentru cei trei inculpați.

ADVERTISEMENT

Frații Marin sunt acuzați de omor, dar și de tulburarea ordinii și liniștii publice. Miercuri, la ieșirea de la tribunal, cei trei au spus că ei au fost agresați și că au acționat în legitimă apărare.

Crima din weekend a avut loc pe fondul unui conflict spontan. Sorin Anghel, un bărbat de 41 de ani, patronul unei firme de securitate, ar fi fost deranjat de comportamentul nepotrivit pe care cei trei l-ar fi avut la față de soția lui.

ADVERTISEMENT

Din acest punct a început scandalul. După un gest al bărbatului, cei trei agresori s-au năpustit asupra sa. I-au aplicat mai multe lovituri cu maceta. La sosirea echipajelor medicale, bărbatul era mort.

ADVERTISEMENT
Tags: