News

Mărturii terifiante făcute de iubita unuia dintre suspecții crimei de la Padina: ”Mă tem pentru viața mea”. Din ce clan ar face parte victima

Iubita unuia dintre suspecții crimei de la Padina a avut o primă ieșire publică. Pe cine acuză aceasta că ar fi, de fapt, adevărații vinovați în acest caz.
12.02.2024 | 15:31
Marturii terifiante facute de iubita unuia dintre suspectii crimei de la Padina Ma tem pentru viata mea Din ce clan ar face parte victima
Iubita unuia dintre suspecții crimei de la Padina, declarații despre tragedia din weekend: ”Mă tem pentru viața mea”. Sursa foto: capturi Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni, 12 februarie, au apărut noi informații în legătură cu vinovații crimei de la Padina, din weekend. Iubita unuia dintre suspecți asasinatului din zona montană a decis să rupă tăcerea și să facă o serie de declarații extrem de interesante.

Iubita unuia dintre suspecții crimei de la Padina, declarații despre tragedia din weekend: ”Mă tem pentru viața mea”

Încă de duminică seara, trei dintre fiii vrăjitoarei Sidonia au fost deja săltați de oamenii legii. Aceștia sunt principalii suspecți pentru moartea bărbatului în vârstă de 41 de ani din Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Bărbații în cauză fac parte dintr-o grupare interlopă periculoasă din Capitală, e vorba de clanul Fabian. Ei sunt acuzați că, după ce l-au omorât pe bărbatul de 41 de ani, lovindu-l de 20 de ori cu maceta, au încercat să fugă. Au fost foarte repede prinși de polițiști. În momentul în care au ajuns la spital erau plini de sânge.

La începutul acestei săptămâni, iubita unuia dintre suspecți a rupt tăcerea. Femeia a făcut mărturii despre seara atacului, dar și despre vinovații în acest caz care a șocat România. Ea îi apără pe frații acuzați, despre care spune că nu aveau macete asupra lor. Ba mai mult, spune că ei ar fi fost cei atacați într-o primă fază.

ADVERTISEMENT

Nu este absolut nimic adevărat. Nu aveau cum să aibă oamenii ăștia macete la ei într-un club, în primul și în primul rând. În al doilea rând, oamenii ăștia s-au dus să se distreze acolo, nu s-au dus pe scandal. Nu s-au dus să facă niciun fel de belea pe acolo. Oamenii ăștia (n.r. suspecții) au fost atacați”, spune femeia, pentru Antena 3 CNN.

Aceeași femeie spune că trece prin momente extrem de cumplite și chiar se teme pentru viața ei. În ieșirea ei publică de luni, aceasta spune că victima și cei apropiați ai bărbatului ucis ar face parte dintr-un alt clan periculos, Ghenosu.

ADVERTISEMENT

Mă tem pentru viața mea. Am înțeles că (n.r. cei care i-ar fi agresat pe suspecții reținuți) sunt foarte periculoși. Sunt din nu știu ce clan, clanul Ghenosu”, a mai spus iubita suspectului.

Suspecții, apărați public de avocatul lor: ”Sunt fără cazier, au familii, au surse legale de venit și integrați social”

Suspecții crimei de la Padina, cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, sunt apărați și de avocatul lor. Acesta din urmă spune că indivizii trebuie judecați în libertate pentru că ”nu sunt cunoscuți cu antecedente penale, sunt integrați social, au familii, au surse legale de existență”.

ADVERTISEMENT

Sunt persoane care nu au profilul prezentat în presă. Nu sunt cunoscuți cu antecedente penale, sunt integrați social, au familii, au surse legale de existență. Cel puțin, acest lucru caracterizează situația inculpaților”, a spus avocatul celor trei frați, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT