Life

Cel mai bine păzit secret de la Antena 1. Vedeta favorită, trădată de partener?

S-a aflat cel mai bine păzit secret de la Antena 1! Vedeta favorită dintr-un show de mare succes ar fi trădată de partenerul ei.
28.03.2024 | 14:04
Cel mai bine pazit secret de la Antena 1 Vedeta favorita tradata de partener
Cel mai bine păzit secret de la Antena 1 a ieșit la iveală. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Un mare secret de la Antena 1 a ieșit la iveală! Vedeta favorită a publicului ar putea fi păcălită de partenerul cu care speră să ajungă într-o bună zi la altar!

Cel mai bine păzit secret de la Antena 1. Preferata publicului, mințită de partener?

Noi informații explozive apar despre concurenții reality-show-ului Mireasa, difuzat de Antena 1 și Antena Stars. Este vorba, de data asta, despre pretendentul la inima Deliei, participantă în sezonul 9, tânără care habar nu are ce ar putea să o aștepte în afara casei din Buftea.

ADVERTISEMENT

Mai precis, pețitorul ei, Andrei Liviu Negrea, cunoscut ca Liviu pentru marele public, ar fi ascuns anumite lucruri despre viața sa personală în momentul în care a acceptat să facă parte din reality-show-ul matrimonial de la Antena 1.

Asupra lui Liviu de la Mireasa planează tot mai multe suspiciuni în legătură cu intențiile cu care s-ar fi înscris în concurs. Viperele Vesele trag un semnal de alarmă pentru Delia, favorita telespectatorilor, dar și a comunității de pe Instagram! FANATIK vine cu câteva detalii care sporesc misterul în ceea ce-l privește pe individ.

ADVERTISEMENT

Noua telenovelă de la Mireasa. Liviu s-a apropiat la fix de Delia, dat fiind că se menține pe locul 1. Fosta iubită, adusă în discuție pe nepusă masă

Înainte să își îndrepte privirea către Delia, Liviu Negrea a fost într-o cunoaștere cu Iuliana. Băiatul a fost combinat aproape tot sezonul cu fata. Ba mai mult, recent i-a zis că o iubește. A spus că nu mai poate de dragul ei. La o săptămână după ce Iuliana intrase în cursa pentru eliminare, Andrei Liviu s-a despărțit de ea și s-a arătat interesat de Delia.

După separarea dintre Liviu și Iuliana, mama concurentei a intrat prin telefon, mâhnită tare, la „Capriciile iubirii”. L-a făcut cu ou și cu oțet pe băiat. Ba chiar, s-a aflat că Liviu vorbea cu o tipă oe nume Cristina din satul din care e el. Fata i-a contactat apoi pe producătorii emisiunii, care au dat pe post o înregistrare în care femeia a zis că a fost, de fapt, doar într-o cunoaștere cu Liviu.

ADVERTISEMENT

Acuzații pe bandă rulantă pentru Liviu de la Mireasa

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, se pare că extrem de apropiata lui Negrea nu voia să recunoască relația de teama că o va judeca satul, mai ales că are și un copilaș, Fata a intervenit pentru că a fost revoltată pentru că mama Iulianei i-a dat numele pe post. Și-a dorit să rămână în anonimat, fără ca nimeni să fi știut vreodată ce combinație are/ a avut sau nu cu Liviu.

„Avem deosebita plăcere să vă arătăm cu ce gânduri a mers Andrei Liviu Negrea la Mireasa. Din acest print pus la dispoziție chiar de fosta iubi, pardon, fosta “cunoaștere”, Cristina H., înțelegem, pe lângă bășcălia pe care o făcea la adresa emisiunii, că Liviu era, dragul el, nerăbdător să i se alăture și ea mai repede în emisiune. Ce vedeți semi-șters din print este afirmația Cristinei – “Nu găsesc eu acolo unu”.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de producătorii emisiunii Mireasa, care au interes de nunți cu orice preț, noi nu avem astfel de interese. Nu vă ascundem că, deși ne place Delia, nu credem că iese fum fără foc! Ne menținem mari rezerve în ceea ce îl privește pe Liviu, asupra căruia au planat diverse acuzații, de la a fi un jucător (dovadă acest print  (vezi aici captura) și chiar și ușurința cu care a intrat intr-o relație cu o fată aflată pe locul 1 în topul telespectatorilor la doar o săptămână după ce ii spunea alteia “te iubesc”), la consumul excesiv de alcool și la agresivitate asupra femeilor din viata lui”, sunt acuzațiile lansate de Viperele Vesele despre concurentul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT