Life

Manevră uriașă la Mireasa! Simona Gherghe va înlemni când va afla ce se petrece în propria emisiune

Dezvăluire halucinantă despre show-ul Mireasa, prezentat de Simona Gherghe. Vedeta Antenei 1 va înnebuni când va afla ce s-a pus la cale.
21.03.2024 | 16:30
Manevra uriasa la Mireasa Simona Gherghe va inlemni cand va afla ce se petrece in propria emisiune
Manevră totală la Mireasa. Nici Simona Gherghe nu știe. Foto: Antena 1/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

O manevră uriașă s-a descoperit despre concursul matrimonial Mireasa de la Antena 1, prezentat de Simona Gherghe. Doi dintre concurenții actualei ediții se cunosc destul de bine din afara casei. S-ar fi gândit să tragă pe sfoară echipa de producție.a

Manevră incredibilă la Mireasa. Simona Gherghe va rămâne mască

Planurile lor au fost devoalate de pagina de Instagram Viperele Vesele, care vine cu o ipoteză incendiară. E o ipoteză care s-ar putea confirma cu cât ne apropiem mai mult de marea finală a show-ului.

ADVERTISEMENT

Adriana și Ștefan ar fi pregătit de acasă o strategie de marketing pe care nici postul de televiziune nu avea cum să o prevadă. Vorbim despre o strategie care le-ar putea aduce câștig de cauză în marea finală a sezonului 9. Cei doi despre care fac referire Viperele au avut o relație în urmă cu 8 ani. Evident, nu pot forma împreună un cuplu la Mireasa pentru a se bucura de marele premiu!

Tocmai de aceea, conform teoriei Viperelor, s-au gândit să se cupleze fiecare cu altcineva pentru a-și spori șansele la câștig. Povestea celor doi concurenți este una cu iz de telenovelă. Se pare că Adriana s-a anturat de-a lungul anilor numai cu băieți cu numele Ștefan. Pe fostul ei, pe care l-ar fi înșelat cu Ștefan de la Mireasa, îl cheamă la fel!

ADVERTISEMENT

Uite cuplul, nu e cuplul!

Mai mult de atât, se pare că ex-ul ar fi ajutat-o destul de mult financiar pe concurentă, astfel încât ar fi avut resurse inclusiv pentru aparatul dentar cu care se prezintă acum la Mireasa. Vedeta Antenei 1 și Ștefanul din casă au plănuit, zic Viperele, în mare secret manevra perfectă pentru a-și dubla oportunitatea de a se alege cu banii din emisiune.

Ștefan ar fi mințit când a afirmat în casă că nu a mai avut de-a face cu Adriana după ultima lor despărțire. Se pare că relația lor, încheiată acum 8 ani, a continuat, cu mici întreruperi, până în zilele noastre.

ADVERTISEMENT

„Astfel, timp de aproximativ 1 an, în perioada februarie 2022 – februarie 2023, Adriana a avut o relație cu un alt băiat. Pe el îl cheamă tot Ștefan, ca și pe concurentul din emisiune. A se reține! Nu este el acela despre care Adriana a declarat că l-a plimbat prin curtea concurentului Ștefan.

În timpul acestei relații de 1 an, iubitul Adrianei a plecat la muncă în Belgia. De acolo îi trimitea fetei aproape toți bănuții câștigați. Aparatul dentar pe care Adriana îl poartă și la această ora a fost cumpărat din banii lui.

ADVERTISEMENT

La fel și câinele Adrianei, la fel și bijuteriile din aur. O iubea, deh! Atât de mult o iubea, încât și-a făcut implant de păr. L-a făcut la cererea ei, pentru a acoperi începutul de calviție pe care îl avea”, susțin Viperele Vesele.

Adriana și Ștefan de la Mireasa și-au pregătit terenul ca să se asigure că măcar unul din ei câștigă în finală, iar Simona Gherghe habar n-are

Dezvăluirile Viperelor nu se opresc, însă, aici. Aparent, tot Mugureniul natal al Adrianei știa că tânăra îl traducea pe iubitul plecat la muncă în Belgia, unde trăgea din greu pentru casă. Veștile despre încornorare ar fi fost atât de tare trâmbițate încât au ajuns până în îndepărtata Belgie, la urechile celuilalt Ștefan. Bărbatul n-a dat credit gurilor rele,. Așa că a venit de urgență în țară, ca să se convingă dacă iubita lui e sinceră sau nu.

„După ce i-a prins pe cei doi amorezi de 2 ori, în mașină, i-a fost clar că nu mai era loc de împăcare. Nici Adriana nu își mai dorea o relație cu el, prinsă fiind, din nou, în mrejele celui cu care avea “proiecte de marketing”, mai spun Viperele.

„Participarea la Mireasa poate fi văzută și ca parte a unui proiect de marketing între cei doi amorezi. Căci, dacă dă Dumnezeu și își găsește și Adriana un partener în emisiune, cum deja Ștefan a făcut, cresc considerabil șansele la premiul de 40.000 de euro.

Două nunți în finala emisiunii, din 3-4-5 câte or fi, le-ar aduce nu doar vizibilitate și notorietate. Le va aduce și o șansă în plus unui profit frumușel. Nu de alta, dar în ziua de astăzi, divorțurile sunt ieftine și rapide”, completează cunoscuta pagină de Instagram.

Marketing mai ceva ca în laboratoarele Antenei 1

Viperele mai scriu că operațiunea a fost gândită, în detaliu, de Ștefan, cel care este competitorul tinerei în casa Mireasa, unde dau ochii zi de zi cu Simona Gherghe.

„Pentru a înțelege mai bine cum se desfășoară o întâlnire pentru un “proiect de marketing”, cum lucrează unii la un “proiect de marketing”, vă prezentăm și o poză de familie cu cei doi amorezi, poză în care apar alături de nepoțelul Adrianei, poză realizată la începutul lunii decembrie a anului 2023”, încheie Viperele (vezi aici poza)

 

ADVERTISEMENT