Life

Cel mai controversat serial al anului a fost anulat. Nu va mai avea parte de un al doilea sezon

A fost anulat cel mai controversat serial al anului. Producătorii acestuia au decis să nu mai facă cel de-al doilea sezon.
29.08.2023 | 23:53
Cel mai controversat serial al anului a fost anulat Nu va mai avea parte de un al doilea sezon
Cel mai controversat serial din 2023 a fost anulat. Sursa foto: Capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cel mai controversat serial al anului 2023 a fost anulat de echipa de producători. Primul sezon a apărut cu mai bine de două luni în urmă. Nu va mai exista un al doilea sezon.

A fost anulat cel mai controversat serial al anului. Nu se va mai face al doilea sezon

Serialul “The Idol”, care a apărut la începutul acestei veri, a fost anulat și nu va mai avea al doilea sezon. Producția a primit numeroase controverse, dar și aprecieri, totodată.

ADVERTISEMENT

Zvonurile cu privire la anularea serialului au apărut de ceva timp, iar HBO a confirmat acest lucru. Primul sezon, care este și ultimul, are doar cinci episoade, deși au fost planificate șase, în primă fază.

Compania, creatorii și producătorii serialului au decis, după multe dezbateri și analize, să nu mai facă un alt sezon, după cum a declarat un purtător de cuvânt de la HBO pentru Variety.

ADVERTISEMENT

“The Idol a fost unul dintre cele mai provocatoare programe originale ale HBO și suntem încântați de răspunsul puternic al publicului.

După multă gândire și considerație, HBO, precum și creatorii și producătorii au decis să nu meargă mai departe cu un al doilea sezon. Suntem recunoscători creatorilor, distribuției și echipei pentru munca lor incredibilă”, a declarat acesta pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Mulți au apreciat acest serial, însă alții l-au criticat dur din cauza conținutul sexual încă din primul episod. Serialul a avut premiera la Cannes, fiind pe placul mulțimii din sală. Oamenii au aplaudat producția mai bine de cinci minute.

“The Idol” a fost numit “cu siguranță cel mai prost serial al anului” de publicația The Telegraph. Scorul său pe IMDb este foarte mic, de 4,8, la fel și pe Rotten Tomatoes (19%).

ADVERTISEMENT

Care este povestea serialului

Din distribuția serialului fac parte Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp, și celebrul cântăreț The Weekend, pe numele său real Abel Tesfaye. Acțiunea serialului este plasată într-o lume a industriei muzicale, din care nu lipsesc alcoolul, consumul de substanțe interzise și orgiile.

Producția se concentrează pe povestea protagonistei, Jocelyn , cea mai mare vedetă pop din lume. Aceasta ajungă să aibă o relație cu un guru și lider al unui cult secret. Însă acesta din urmă are un trecut întunecat.

După ce a avut o criză de nervi la ultimul său concert, Jocelyn s-a ales cu turneul anulat, însă vrea să-și revendice titlul și să fie din nou apreciată de public. Tedros, interpretat de The Weekend, îi promite că o va ajuta să-și recapete succesul dacă va face ceea ce zice el.

ADVERTISEMENT
Tags: