Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cel mai dur adversar al lui Giani Kiriță. “Răutate ca aia nu am văzut”

Giani Kiriță a vorbit despre cel mai dur adversar din cariera sa de fotbalist. Atacantul i-a fost și coleg la echipa de club.
25.11.2023 | 22:45
Cel mai dur adversar al lui Giani Kirita Rautate ca aia nu am vazut
Giani Kiriță a vorbit despre cel mai dur adversar din cariera sa de fotbalist. Atacantul i-a fost și coleg la echipa de club.
ADVERTISEMENT

Fostul jucător de la Dinamo a discutat cu mare admirație despre unul dintre cei mai buni atacanți români din campionatul intern. Giani Kiriță a vorbit despre cel mai dur adversar din cariera sa de fotbalist. Atacantul i-a fost și coleg pe Ștefan cel Mare.

Cel mai dur adversar al lui Giani Kiriță

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici l-a întrebat pe Giani Kiriță despre cel mai dur adversar din carieră. Fostul jucător al lui Dinamo a adus aminte de Jean Vlădoiu cu care a fost coleg și în Ștefan cel Mare. Analistul oferit mai multe detalii despre fostul atacant și a povestit și un moment în care cei doi se duelau la antrenamente.

ADVERTISEMENT

“Jean Vlădoiu. Și a jucat cu mine. Crede-mă, așa ceva nu există. Răutate ca aia nu am văzut. Răutate de atacant. Dacă ar fi un model de atacant de la care să înveți ce înseamnă răutate pozitivă, este Jean, fără discuție.

O așa răutate pozitivă și așa un om serios în antrenamente și în meciuri mie rar mi-a fost dat să văd. Și bun jucător. Nu mai vorbim, valoros. Țin minte că făceam unu cu unu. Nu prea avea nimeni tupeu să facă cu el.

ADVERTISEMENT

Îți dai seama că făceam posesie. Și făceam eu cu el. Nu săreau doar ghetele, sărea totul din noi, tot. Toată lumea era tumefiată, îți dai seama. El dădea, eu dădeam, numai așa eram, pe tot terenul. Dar, foarte bun jucător. Om de echipă. (n.r. Juca acum la națională?) Lejer, lejer”, a declarat Giani Kiriță.

Giani Kiriţă, amintire fabuloasă din Turcia: “Two days, Bucharest!”

Giani Kiriță a povestit o amintire fabuloasă din Turcia cu un fost antrenor. Fostul jucător al lui Dinamo și-a adus aminte de unul dintre antrenorii săi preferați din carieră, după ce a văzut momentul de bucurie dintre Bergodi și Petrlia, din meciul Rapid – CFR Cluj, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

“L-am văzut pe Bergodi că se bucura cu Petrila, parcă mă vedeam eu cum mă bucuram prin Turcia cu antrenorul. Am avut un antrenor care mi-a venit mănușă. Era un turc care nu vorbea engleză, eu nu vorbeam turcește și nici engleză.

Jucam în fața apărării și doar îmi zicea ‘Kirita, și îmi arăta acolo și făcea doar așa din mână’. Îi zic OK și îi fac semnul cu mâna. Și zicea după meci în engleza lui ‘Game, two days, Bucharest!’ (n.r. Joc, două zile, București!). Și îi zic OK.

ADVERTISEMENT

Asta era tactica mea de meci cu el. Băgam materiale, câștigam și după îmi zicea ‘Two days, go to Bucharest!’ (n.r. două zile, mergi la București!). Foarte frumoasă viața în Turcia. Am stat 8 ani jumate. (n.r. A fost bine și la bani?) Păi da, da a fost.”, a mai spus Giani Kiriță.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Giani Kiriță, despre Jean Vlădoiu

ADVERTISEMENT