Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Schimb dur de replici între Niţă şi Giani Kiriţă: “Nu aveaţi bani nici de covrigi” / “Robert, calmează-te”

Contre dure în cadrul emisiunii Fanatik Superliga, acolo unde Robert Niță și Giani Kiriță au dezbătut intens cazul lui Burcă de la Dinamo. Formația din Ștefan cel Mare este pe loc de retrogradare.
10.10.2023 | 17:38
Schimb dur de replici intre Nita si Giani Kirita Nu aveati bani nici de covrigi  Robert calmeazate
Nita si Kirita s-au contrat in direct pe subiectul Ovidiu Burca foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo a scos un punct important în duelul de pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj. Formația antrenată de Ovidiu Burcă a reușit să reziste în fața clujenilor în ciuda unui lot subțire. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament și riscă să retrogradeze la finalul sezonului.

Dinamo se luptă pentru evitarea retrogradării

“Burcă poate mult mai mult în momentul de față decât valoarea lotului lui Dinamo. Tu te gândeai anul trecut pe vremea asta că Dinamo va ajunge în Liga I? O țin așa pentru că aveți 3 șchiopi și 4 bolnavi.

ADVERTISEMENT

Asta e valoarea lui Dinamo. Vă rugați la Dumnezeu să scăpați de baraj. Erați leșinați de foame nu aveați bani nici de covrigi. Acum stați aici călduț, să rămâneți în prima ligă.

E meritul lui Burcă. Dacă nu era Burcă acolo. A fost o promovare făcută pe principii. Stai în Liga I, călduț. Un punct cu CFR, mai un punct cu Iași. Intri în vrie, dar până la urmă o scoți la capăt”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță nu o vede pe Dinamo într-o situație favorabilă. Fostul jucător alb-roșu este de părere că Burcă nu poate salva echipa de la retrogradare. Dinamo are 9 puncte în 12 partide și are două victorii, trei egaluri și șapte înfrângeri în acest sezon.

“Păi și ce facem o ținem așa doar pe promovarea asta? Păi promovarea lui Dinamo este un trofeu? Păi cum să fie un Trofeu? Păi stăm aici, asta e valoarea, dar nu zice într-una că promovarea e o performanță.

ADVERTISEMENT

Dacă nu era Burcă era altcineva. E meritul lui Burcă și al tuturor. Să zicem că în principal al lui Burcă, dar promovează și echipa. Acum, după principii și disciplină ce faci? Unde te duci? Eu știu ce vrea el, e prieten cu Burcă”, a spus Giani Kiriță.

“Nu e așa, e retrogradare. Intri în vrie cu puține puncte, e greu. Îți dai seama că asta e premieră, iar am mai făcut o premieră mondială la Fanatik. Dinamovistul e nemulțumit de Dinamo și rapidistul o apără pe Dinamo”, a concluzionat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct, de la 10:30, în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Contre intre Nita si Kirita

ADVERTISEMENT