Sporturi

Cel mai rapid KO din boxul feminin! A trimis-o la podea in 7 secunde. Video

25.07.2020 | 16:36
Cel mai rapid KO din boxul feminin A trimiso la podea in 7 secunde Video
ADVERTISEMENT

Fanii boxului din toată lumea au rămas impresionați după ce Seniesa Estrada a făcut-o KO pe Miranda Adkins în doar 7 secude.

Este cel mai rapid KO din istoria boxului feminin, dar spectatorii au fost supărați pe faptul că lupta a mai avut loc, din cauza duratei mult prea scurte.

ADVERTISEMENT

Estrada avea înaintea luptei un record de 18-0, în timp ce Adkins câștigase patru meciuri locale împotriva unor alte fete din Kansas și în ciuda faptului că are 42 de ani, ea nu a boxat niciodată până la vârsta de 40 de ani.

Cel mai rapid KO din boxul feminin

Estrada a avut nevoie de doar șapte secunde, trimițând câte șapte lovituri dure și bine plasate, pentru a încheia lupta.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Adkins s-a apucat de box abia la vârsta de 40 de ani, dar a avut probleme serioase la cap, chiar și numai după șapte secunde în ring cu Estrada.

Legendarul antrenor Russ Abner a rămas uluit după luptă, postând un mesaj pe Twitte: „În cei 40 de ani de carieră am văzut multe lucruri incredibil, iar această luptă intră în categorie”.

ADVERTISEMENT

Estrada și-a lăudat adversara

Estrada și-a lăudat adversara la finalul meciului: „Îi dau lui Adkins tot creditul din lume pentru că a stat în picioare și a încercat să lupte”.

Alți antrenori de box s-au năpustit împotriva organizatorilor fiindcă le-au pus pe cele două în ring: „Să vă fie rușine pentru că le-ați pus să lupte. Adkins nu are nici un pic de experiență și este mult mai în vârstă decât adversara ei.

ADVERTISEMENT

Estrada este o luptătoare foarte bună, care pe lângă experiență are și vârsta ca un avantaj. Lupta asta nu trebuia să aibă loc niciodată, e o rușine la adresa acestui sport”.

Enzo Maccarinelli, fostul campion WBO la cruserweight, a scris un mesaj scurt, dar concis pe rețelele de socializare: „E pur și simplu dezgustător!”.

ADVERTISEMENT