Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cel mai stelist jurnalist sportiv a dat bani pentru a salva Dinamo: “Am donat la DDB”. Video exclusiv

Cine este cel mai stelist jurnalist sportiv , dar care a dat bani pentru a salva Dinamo. Ziaristul a donat la clubul din Ștefan cel Mare prin DDB.
08.04.2023 | 13:15
Cel mai stelist jurnalist sportiv a dat bani pentru a salva Dinamo Am donat la DDB Video exclusiv
Cine este jurnalistul stelist care a virat bani la Dinamo prin programul DDB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gabi Safta, recunoscut ca fiind unul dintre steliștii înfocați, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a virat bani la Dinamo prin programul DDB pentru a contribui la salvarea clubului de la dezastru.

Gabi Safta, cel mai stelist jurnalist sportiv a dat bani pentru salvarea lui Dinamo: „Sunt iubitor de fotbal”

Gabi Safta s-a declarat stelist de foarte mulți ani, iar după ce a susținut o perioadă proiectul celor de la CSA Steaua, jurnalistul sportiv se află în prezent de partea celor de la FCSB, echipa finanțată de Gigi Becali. La începutul rubricii pe care o susține la FANATIK SUPERLIGA, cunoscutul ziarist a făcut o dezvăluire de senzație.

ADVERTISEMENT
Cardul DDB al lui Gabi Safta
Cardul DDB al lui Gabi Safta

Jurnalistul a mărturisit că a virat bani la Dinamo prin programul DDB pentru că a vrut să sprijine echipa din Ștefan cel Mare. „Eu am dat bani la Dinamo prin DDB. Pentru binele lui Dinamo. Sunt pregătit să-ți arăt cardul, dacă vrei.

Sunt iubitor de fotbal, sunt stelist de când mă știu, dar ce legătură are? A fost un gest pe care l-am apreciat făcut de cei de la DDB și am vrut să sprijin DDB. Vorbesc serios, la următoarea emisiune îți arăt cardul”, a dezvăluit Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Gabi Safta, impresionat de gestul fanilor de la Dinamo: „Nu am mai văzut în fotbalul românesc”

Dinamo a câștigat cu Oțelul în a treia etapă a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, scor 3-0 pe stadionul „Arcul de Triumf” și a făcut un pas important spre promovarea în SuperLiga. Mai mult decât atât, vineri, 7 aprilie, planul de reorganizare de la Dinamo a fost aprobat, iar 5 milioane de euro din datorii se șterg dacă planul va trece și la Tribunal.

Gabi Safta a mărturisit că a recurs la acest gest, deoarece a rămas plăcut impresionat de inițiativa suporterilor lui Dinamo. „Am plătit acel abonament lunar. Vorbesc serios, de dragul fotbalului.

ADVERTISEMENT

Mă rog, a fost un gest pe care nu l-am mai văzut în fotbalul românesc ceea ce au făcut băieții de la DDB și am zis de ce nu”, a mai spus dezvăluit Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În cazul în care planul va fi aprobat și în Tribunal, 5 milioane de euro din datoriile lui Dinamo se șterg și vor mai rămâne de plătit 2,5 milioane de euro până în 2025, ce reprezintă creanțe salariale și buget.

ADVERTISEMENT

Dinamo, pas important în lupta pentru promovare

Dinamo a obținut a doua victorie consecutivă în play-off-ul ligii secunde, scor 3-0 cu Oțelul Galați. Atmosfera a fost incendiară, iar la final suporterii s-au putut bucura de o victorie categorică a gazdelor. Grație acestui succes, echipa antrenată de Ovidiu Burcă s-a apropiat la un singur punct de locul 3, ocupat de Oțelul Galați.

Lider în clasament este Poli Iași, iar pe locul secund se află CSA Steaua București. Ambele echipe nu au jucat în această etapă. Totuși, „militarii” au în continuare interzisă promovarea în SuperLiga, iar dacă aspectul rămâne în vigoare până la finalul play-off-ului, va fi luată în calcul pentru promovare următoarea poziție în funcție de clasamentul steliștilor.

Primele două locuri din play-off asigură calificarea directă în SuperLiga, iar echipele clasate pe următoarele două poziții luptă la baraj cu echipele din SuperLiga. Pentru Dinamo urmează derby-ul cu CSA Steaua din Ghencea.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT