Life

Cel mai urmărit film de pe Netflix. A spart toate topurile platformei

Cel mai urmărit film de pe Netflix, detalii inedite. A spart toate topurile platformei online, datorită poveștii și personajelor.
03.02.2023 | 21:15
Cel mai urmarit film de pe Netflix A spart toate topurile platformei
Care este cel mai urmărit film pe Netflix în momentul de față. Sursa foto: Ars Technica
ADVERTISEMENT

Cel mai urmărit film de pe Netflix a atras atenția încă de la lansare. De altfel, pe Netflix sunt o mulțime de filme care merită vizionate. Unul face însă în continuare furori, deși a fost lansat în urmă cu doi ani.

Cel mai urmărit film de pe Netflix, producția care rupe topurile

Red Notice este mai mereu în top 1 în clasamentul celor mai vizionate pelicule de pe platforma online. Criticii din industrie au doar cuvinte de laudă față de întreg scenariul, relatează gamesradar.com

ADVERTISEMENT

Red Notice, un film bazat pe comedie și acțiune, a strâns până în prezent 364 de milioane de vizualizări. Personajele principale sunt jucate de actori renumiți, precum: Ryan Reynolds, Dwayne Johnson și Gal Gadot.

Dwayne Johnson atrage totuși cel mai mult atenția. În rolul celui mai profesionist reprezentant al FBI el pornește în căutarea celor mai vestiți infractori din lume, în urma unei notificări roșii a interpolului.

ADVERTISEMENT

În misiunea sa, însă, membrul FBI are parte și de dificultăți. De exemplu, la un moment dat se trezește în mijlocul unui jaf, iar pentru a fi ajutat se unește cu cel mai mare hoț de opere de artă din lume, Nolan Booth, jucat de Ryan Reynolds, căruia în film i se mai spune și ”Nebunul”.

În ”aventura” celor doi, își fac prezența și Ritu Arya, alături de Chris Diamantopolous. Întreaga acțiunea este realizată după scenariul lui Rawson Marshall Thurber.

ADVERTISEMENT

Momentul dificil prin care a trecut Dwayne Johnson chiar în prima zi a filmărilor pentru Red Notice

În spatele succesului Red Notice se află suferințe ale actorilor. Dwayne Johnson, chiar în prima zi de filmări a primit teribila veste că i-a murit tatăl.

Astfel, Dwayne a trebuit să se învoiască de la filmări pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum. La întoarcere, colegii și-au exprimat susținerea.

ADVERTISEMENT

”În prima zi de filmare, tatăl meu a murit. În momentul în care m-am întors și am intrat pe ușă, Ryan (bun prieten al său-n.r) m-a îmbrățișat și mi-a spus: „Te-am prins, omule. ‘. Dragostea, legătura și fraternitatea sunt acolo”, a dezvăluit celebrul actor, pentru revista People.

ADVERTISEMENT
Tags: