Life

Filme de văzut pe Netflix. Cele mai bune zece producții din istoria platformei

Filme de văzut pe Netflix, producții pe care nu trebuie să le ratezi. Sunt printre cele mai bune din istoria apariției platformei
02.02.2023 | 20:34
Filme de vazut pe Netflix Cele mai bune zece productii din istoria platformei
Cele mai bune 10 filme din istoria Netflix. Sursa foto: The New York Times
ADVERTISEMENT

Filme de văzut pe Netflix apar mereu. Vorbim, totuși, de una dintre cele mai apreciate platforme online. Atunci când vine vorba despre vizionarea unor filme lumea nu ezită. Dramă, de aventură, de comedie, de acțiune, de groază sau despre dragoste, oamenii se uită.

Filme de văzut pe Netflix, o listă de 10 producții

Mulți oameni plătesc abonament la Netflix deoarece știu că aici pot urmări cele mai noi pelicule sau premiate la Oscar, de exemplu. Iată o listă de 10 producții, printre cele mai bune de pe canal.

ADVERTISEMENT

Nu ar trebuie să ratezi The Legend, film din 2015, în care este vorba despre mafia anilor ’60, din Marea Britanie. Tom Hardy are un rol dublu, de mafiot și al fratelui său nebun.

O altă producție lăudată de critici este The Wonder, apărută în 2022. Acțiunea se bazează pe fapte din Irlanda secolului XIX, când 1 milion de irlandezi au murit. Totodată, personajul care atrage atenția este o infirmieră din Londra. Aceasta va fi considerată sfântă, fiindcă va hrăni o copilă de 11 ani, care nu a mai mâncat de 4 luni.

ADVERTISEMENT

Și Hustle/Marea încercare face parte din categoria filme de văzut pe Netflix. Are o poveste în al cărui centru se află actorul Adam Sandler, care va descoperi talente în basket și apoi le va promova.

De asemenea, Game Night, o comedie din 2018, îți va oferi o stare foarte bună. O familie care se va implica în jocuri despre societate va stârni amuzamentul tuturor.

ADVERTISEMENT

Filme bune pentru copii, pe Netflix

Copiii cu siguranță vor dori să vadă Pinocchio, film lansat tot în 2022. Nici adulții, de altfel, nu trebuie să rateze pelicula. Își vor reaminti de aventura copilăriei, scrisă de italianul Carlo Collodi.

Dark Waters/Lupta pentru adevăr, o poveste din 2019, în care un om bun luptă pentru bine. Se confruntă cu o corporație gigantică. Rezistența și loialitatea sunt cuvintele cheie ale acesteia.

ADVERTISEMENT

Pentru îndrăgostiți, mai ales că se apropie 14 februarie, este ideal Closer, un film de dragoste, din anul 2004. Un cuplu trece printr-o despărțire dureroasă, iar o relație extraconjugală va fi ca o luptă imposibilă cu viața.

The Hand of God, o producție din 2021, despre familie îți va capta atenția. Umorul este îmbinat cu maturizarea, pierderea sau frica.

The Power of Dog/În ghearele câinilor (2021). Aici este vorba despre oameni de succes și despre un bărbat care se răzbună pe noua lui soție și copilul ei.

Rapperiță la 40 de ani, o comedie din 2020, în care o femeie de 40 de ani duce lupta pentru supraviețuire și este în căutarea sensului și a împlinirii în viață.

ADVERTISEMENT
Tags: