Sport

Cele mai frumoase fane de la EURO 2020. Pozele lor sexy au devenit virale pe internet. Foto

FANATIK prezintă o galerie foto cu cele mai frumoase femei care au fost prezente în tribune la EURO 2020 și care au înnebunit fanii din lumea întreagă cu aparițiile lor incendiare.
11.07.2021 | 18:28
Cele mai frumoase fane de la EURO 2020 Pozele lor sexy au devenit virale pe internet Foto
Cele mai frumoase fane de la EURO 2020. Pozele lor sexy au devenit virale pe internet. Foto
ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat cele mai sexy iubite de fotbaliști de la EURO 2020, precum și top 10 cele mai superbe jurnaliste de la acest turneu final, care i-au încântat pe fani cu aparițiie lor senzaționale.

Am propus și o altfel de finală între Italia și Anglia, și anume un duel al reprezentatelor sexului frumos, în speță iubitele fotbaliștilor lui Roberto Mancini, respectiv Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT

Cum arată cele mai frumoase fane de la Campionatul European

Fotbalul nu mai e de mult timp un sport doar pentru bărbați, din ce în ce mai multe femei sunt prezente în tribune la meciuri, mai ales la turneele finale, ba multe dintre ele chiar îl practică!

Printre cele mai încântătoare prezențe de la EURO 2020 se numără cea a iubitei lui Oleksander Zinchenko, Vlada Sedan, care a întors toate privirile pe Arena Națională la meciurile Ucrainei, dar și cele ale Tanyei Miroshina sau ale Martei Barczok, fosta Miss EURO 2016.

ADVERTISEMENT

De altfel, iubitele celor mai cunoscuți fotbaliști au trăit la intensitate maximă meciurile de la acest turneu final și au făcut senzație pe mediile de socializare cu video-urile și pozele lor.

Atenție, urmează imagini interzise cardiacilor

Nacre Victorie a făcut senzație pe Instagram cu pozele sale înainte de meciurile naționalei Franței. Superba franțuzoaică e născută la Paris și trăiește în Londra. E foarte activă pe Instagram și Twitch, unde apare cu supramnule KittyNacre.

ADVERTISEMENT
KittyNacre e mare fană a naționalei „Cocoșului Galic”. Sursă foto: captură Instagram
KittyNacre e mare fană a naționalei „Cocoșului Galic”. Sursă foto: captură Instagram.

Elena Galera este iubita lui Sergio Busquests, cu care are doi copii. Frumoasa spanioloaică nu a putut să stea departe de meciurile de la EURO și a venit să îl susțină pe Sergio pe stadion, alături de cei doi copii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Galera (@elenagalera)

Shirley e belgiancă și e mare fană a lui Kevin De Bruyne & comp. Iubește fotbalul și abia așteaptă să revină din nou pe stadion pentru naționala Belgiei: „Visez să ajung din nou pe stadion. Am bilete la meciul dintre Brugges și Genk pe 17 iulie. Două ore mi-a luat să fac rost de bilete”, a scris pe ea contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shirley 🦋⚽️ (@shirley.vh)

Alexandrua Lyubimova a fost prezentă la meciurile de la Sankt Petersburg. A devenit cunoscută pe internet după pe a apărut la un meci al Rusiei cu o pancartă pe care scria: „Sunt în căutarea unui soț!”. Încă e singură….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S (@a.lyubimova_)

Fabrizia Santarelli așteaptă cu nerăbdare finala EURO 2020

Fabrizia Santaraelli e una dintre cele mai frumoase susținătoare ale Italiei. Înainte de meciurile „Squadrei Azzurra” s-a pozat pe Instagram într-un echipament „special”, un costum de baie în culorile Italiei: „Un albastru de-a lungul unui vis! Forza, Italia!”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizia Santarelli (@fabriziasantarelli)

Gareth Bale a primit un cadou „special” din partea unui model de origine galeză, ale cărei postări au devenit virale pe Instagram. E fana numărul unu al lui Gareth Bale, chiar dacă starul lui Real Madrid e de ani buni căsătorit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALAW HAF ✨🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 (@alawpx)

Bucureștiul a mai avut parte de o prezență încântătoare. E vorba despre austriaca Michele, care a susținut naționala la meciurile disputate la București pe Național Arena, dar și la Amsterdam, pe Johan Cruyff Arena: „Febra EURO 2020! Ținem pumnii strânși! Forța, București!”, a spus ea într-o postare pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michele O (@m_ober__)

Macedonia de Nord, susținută la București de o bombă-sexy

O ucraineancă a susținut toate națioanele posibile la acest Campionat European, mai ales finalistele Italia și Anglia, după cum se poate vedea pe contul ei de Instagram. Pentru niciuna însă nu s-a afișat așa cum a făcut-o pentru patria-mamă, Ucraina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yusik⚽️ (@contra_jule)

Fanii de pe Național Arena au mai avut parte de o bombă sexy la meciurile Macedoniei de Nord, unde și-a făcut apariția Monica Stefanoska, practicantă de karate la nivel de lot național al țării sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Stefanovska🎀 (@monicemoni)

Rhian e mare fană Anglia și s-a dezbrăcat pe Instagram pentru toți fanii ei înainte marii finale: „Haide, Anglia!”, a scris ea, îndemnându-i pe microbiștii să facă pronosticuri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rhiannon Blue 💙 (@rhiannonbluee)

O englezoaică e fana legendarului Bobby Moore și are un mesaj emoționant pentru jucătorii lui Southgate

Abbie Summers e din Londra, iar înainte de finala de pe Wembley s-a pozat într-un tricou de colecție, pe care era scris: „Anglia, noi credem! 1966-2021!”. „Acum 55 de ani, legendarul Bobby Moore conducea această țară către glorie. Fundația Bobby Moore a scos această ediție limitată de tricouri pentru a celebra EURO 2020 și pentru a strânge bani în lupta pentru cancerul la stomac”, a mai explicat ea pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abbi Grace Summers (@abbisummers)

Danermarca trebuia să fie și ea reprezentată în acest top, iar Lana Copenhagen cu siguranță nu i-a făcut de rușine pe „vikingi”. E mare fană a lui Christian Eriksen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana 🇩🇰🇺🇿🇦🇿✡️ (@lanacopenhagen)

Naționala Croației a avut parte de o susținere necondiționate, uneia dintre cele mai sexy fane de la acest Campionat European. Pe Ivana Knoll o puteți găsi pe Instagram: knolldoll.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

  • 11 iunie – 11 iulie e perioada în care s-a desfășurat Campionatul European de Fotbal, în 11 țări de pe „Bătrânul Continent”

  • Știi unde joci GRATIS și poți câștiga bani CASH? În Winner FUN. Adună zilnic monedele virtuale, pariază fără grijă și arată-le prietenilor cât de tare ești la pariuri. Te așteaptă 1.000 de premii CASH!

ADVERTISEMENT
Tags: