Life

Cele mai leneșe zodii. Mihai Voropchievici prezintă topul! Zodia Gemeni e pe listă?

Care sunt cele mai leneșe zodii? Mihai Voropchievici prezintă un top inedit, exclusiv pentru FANATIK! Zodia Gemeni e pe listă?
15.06.2023 | 08:44
Cele mai lenese zodii Mihai Voropchievici prezinta topul Zodia Gemeni e pe lista
Cele mai leneșe zodii. Top realizat de Mihai Voropchievici. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Află care sunt cele mai leneșe zodii, într-un horoscop inedit realizat de maestrul runelor, Mihai Voropchievici. Care sunt nativii care nu se omoară prea mult cu munca?

Cele mai leneșe zodii. Mihai Voropchievici scoate lista!

Cinci sunt zodiile care nu vor face nimic din proprie inițiativă. Mereu vor fi împinse de la spate. Este vorba despre cele mai leneșe zodii! Să verificăm dacă ne regăsim printre aceste zodii.

ADVERTISEMENT

Prima zodie este Racul. Aceștia nu puteau lipsi din acest clasament. Reprezentanții acestei zodii de apă preferă să muncească puțin și eficient. Cu toate acestea, persoanele născute sub semnul zodiei Rac își imaginează diverse scenarii. Sunt de multe ori pesimiste și pun mereu răul în față. De aici se accentuează acea doză de lene.

Mereu se gândesc la ceva prăpăstios, după principiul drobului de sare. Mereu au câte o scuză pentru doza lor de lene din ziua respectivă.

ADVERTISEMENT

Balanțele vor răsfăț și sunt productive noaptea

Apoi, vine Leul! Leii sunt extrem de puternici, vulcanici și orgolioși. Când își setează un anumit obiectiv, vor face tot posibilul pentru a-l îndeplini. Cu toate acestea, sunt extrem de leneși și preferă să facă orice altceva. Dacă nu sunt suficient de motivați, nu vor face absolut nimic. Motivația poate fi una financiară sau materială din alt punct de vedere. Sunt și profitori.

A treia zodie din cele mai leneșe zodii este una de aer. E vorba despre Balanță! Sunt leneși și nu acceptă să își piardă timpul cu lucruri inutile. Dacă îi propui Balanței să facă ceva ce consideră inutil, aceștia nu se vor apuca de respectiva treabă.

ADVERTISEMENT

Balanța preferă să lenevească pe o canapea, citind o carte, decât să iasă în oraș la cumpărături. De obicei, îi delegă pe ceilalți să facă anumite lucruri în locul lor. Mai mult de atât, cei din zodia Balanței vor să fie răsfățați și să lenevească mult pe timpul zilei. Sunt mult mai productivi pe timp de noapte, în schimb.

Sunt, așadar, productivi, când toți se odihnesc. O ciudățenie la această zodie, dar o luăm așa cum o consideră specialiștii!

ADVERTISEMENT

Vărsătorii și Peștii, printre cele mai leneșe zodii

A patra din cele mai leneșe zodii este Vărsătorul. Vărsătorii sunt mai reci, mai calculați, mai introvertiți, dar extrem de inteligenți. Nu se împrietenesc cu oricine, ci observă comportamentul uman de la distanță.

Sunt ca niște spioni, apoi vin să te abordeze, dar numai atunci când simt că sunt compatibili cu tine sau cu alte persoane. Reprezentanții acestei zodii de aer sunt extrem de comozi și nu vor să iasă din zona lor de confort. Poți să îi scoți din comoditate doar dacă le promiți o călătorie interesante ori subiecte nemaivăzute, nemaiauzite.

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt Peștii! Romantici incurabili ai zodiacului, sunt genul de oameni care renunță destul de ușor la activitățile pe care le încep din motive diverse.

Se pot plictisi repede de un lucru și îi lasă pe alții să le termine. Sunt boemi, sunt sensibili, sunt isteți, sunt printre cei mai dificili nativi ai horoscopului. Peștii simt nevoia în permanență de a fi acceptați de către cei din jur, iar meritele să le fie cunoscute și aplaudate. Fac ce trebuie doar dacă sunt împinși de alții pe la spate.

Pentru alte subiecte la fel de interesante realizate de Mihai Voropchievici, dincolo de cele mai leneșe zodii, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT