News

Cele mai periculoase zone ale Bucureștiului. Ce clanuri de interlopi domină Capitala

Acestea sunt cele mai periculoase zone ale Bucureștiului. Mai multe clanuri de interlopi domină Capitala, însă unde se află acestea?
18.01.2024 | 20:55
Cele mai periculoase zone ale Bucurestiului Ce clanuri de interlopi domina Capitala
Cele mai periculoase zone ale Bucureștiului. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi care sunt cele mai periculoase zone ale Bucureștiului? În Capitală există mai multe clanuri de interlopi. Nu toți se află însă în același loc. Un raport recent scoate la suprafață detalii interesante.

Cele mai periculoase zone ale Bucureștiului

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a prezentat cele mai periculoase zone ale Bucureștiului. El a identificat clanurile interlope din Capitală, dar și locurile în care acestea sunt prezente.

ADVERTISEMENT

Care sunt locurile periculoase din București și unde se regăsesc clanurile interlope? În Sectorul 2 al Capitalei există două clanuri. Este vorba despre Clanul Caran și Clanul Duduienilor, deja cunoscut publicului larg. 

Trebuie menționat faptul că, din raportul menționat anterior, se vede cum fiecare sector este ”împărțit” practic între diferite grupări. Și se pare că acestea își exercită controlul în anumite zone, acest lucru îngrijorând populația.

ADVERTISEMENT

Mergem mai departe la cele mai periculoase zone ale Bucureștiului. În Sectorul 3, pe de altă parte, există un singur clan de interlopi. Este vorba despre clanul Chira. De cealaltă parte, în sectorul 4 există două clanuri.

Câte clanuri există în Sectorul 5 al Capitalei

Este vorba despre Clanul Sportivilor și Clanul Vancică. În sectorul 5 al Capitalei în schimb, situația e diferită. Și aici există două clanuri, Clanul Cămătarilor și Clanul Ștoacă. Și s-ar părea că ambele își fac simțită prezența în viața de zi cu zi a locuitorilor de aici.

ADVERTISEMENT

Sorin Ovidiu Bălan a subliniat faptul că cele mai multe clanuri își reglează conturile între ele. Pe de altă parte, problema apare atunci când în acel moment, mai trec și diferiți cetățeni în locul nepotrivit.

„Aceste clanuri îşi reglează între ei conturile. Ceea ce nu e o problemă, dar să şi le regleze pe câmp. Căci dacă şi le reglează în oraş poate ricoşa glonţul iar un om care trece pe acolo poate fi rănit. Să ştiţi că pentru orice membru al acestor clanuri, să aibă un pistol glock sub haină, este o laudă. Eu nu cred că arma a fost vândută.

ADVERTISEMENT

Eu cred că se află în posesia unui interlop. Cel mai bine ar fi să fie întrebate şi aceste clanuri despre armă, poate cineva are vreo informație. Interlopii caută şă îşi lărgească teritoriu pentru că asta înseamnă bani mai mulţi. Nu este o problemă că aceste clanuri sunt periculoase, ci faptul că ele există şi acționează cu voia Poliției”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan, potrivit Antena 3 CNN.

Este și sectorul 6 unul dintre cele mai periculoase zone ale Bucureștiului? Aici există Clanul Vasiloi. Având în vedere raportul realizat, jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan trage un semnal de alarmă.

El susține că cei care fac parte din aceste clanuri dețin arme. De asemenea, sunt șanse mari ca și anumiți civili să fie puși în pericol în momentul în care are loc o reglare a conturilor între ele.

ADVERTISEMENT
Tags: