Life

Cele mai spectaculoase ținute de la Oscar. Cum și-au făcut apariția divele pe covorul roșu

Care au fost cele mai spectaculoase ținute de la Oscar? Divele nu au dezamăgit nici anul acesta pe covorul roșu. Avem imagini cu starurile!
11.03.2024 | 00:51
Cele mai spectaculoase ținute de la Oscar 2024. Foto: ABC/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cele mai spectaculoase ținute de la Oscar și-au făcut apariția și anul acesta, cu ceva întârziere. Nu de alta, dar divelor le place să se lase așteptate! FANATIK vă prezintă imagini cu starurile care au pășit pe covorul roșu înainte de debutul decernării mult râvnitelor premii.

Cele mai spectaculoase ținute de la Oscar 2024

Eva Longoria, regizoarea „Flamin’ Hot”, o comedie romantică pe care nu au dat bani mulți, nominalizată doar pentru coloana sonoră, a ales o ținută extrem de elegantă și simplă în același timp. Vedeta s-a remarcat printr-o rochie neagră ce i-a lăsat umerii la vedere. Nu haina, ci accesoriul purtat la gât a atras interesul. Vedeta a defilat pe covorul roșu cu un colier ”tăiat” pe jumătate. Bijuteria s-a completat perfect cu ținuta și spiritul ei de prezență.

ADVERTISEMENT

Nemțoaica Sandra Huller, nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal” pentru partitura din „Anatomy of a Fall”, a apărut tot în negru. Doar că, spre deosebire de Longoria, în partea de sus a optat pentru niște umeri de tip aripi de fluture.

Jodie Foster (61 de ani) pare că nu mai îmbătrânește deloc. Și-a astupat decolteul alegând o rochie din mătase fină, cu un cordon atașat plus o coafură lejeră! Cel mai important accesoriu a fost, de departe, zâmbetul ei larg dată de energia pozitivă molipsitoare. Jodie Foster e nominalizată pentru rolul din NYAD.

ADVERTISEMENT

Emma Stone în Louis Vuitton, America Ferrera în Versace

Și Billie Eilish a avut o apariție demnă de menționat. Îmbrăcată mult mai elegant decât s-ar fi așteptat lumea, dat fiind stilul ei personal, considerat de unii excentric, a reușit să se impună prin seriozitate și decență. Asta mai ales pentru că poate lua un nou trofeu Oscar, la doi ani după succesul din 2022. Billie a fost nominalizată pentru melodia „What Was I Made For?” din pelicula Barbie, la categoria „Cel mai bun cântec original”.

Emma Stone a spart tonurile gri și negre, optând pentru un pastel, strălucind într-o creație marca Louis Vuitton. Actrița din „Poor things” a cucerit aparatele de fotografiat prin nonșalanță și naturalețe, având zâmbetul la purtător ca un abțibild. Rivalele ei la categoria „Cea mai bună actriță” sunt Carey Mulligan, Annette Bening, Lily Gladstone și Sandra Huller.

ADVERTISEMENT

Vanessa Hudgens a oferit surpriza serii, afișându-se cu burtica de gravidă într-o rochie neagră, mulată. Vedeta și-a prezentat primul copil, aflat în pântece, extrem de relaxată. Apoi, o altă vedetă care a ales un brand sonor a fost America Ferrera.

Actrița din „Barbie”, care speră la un trofeu pentru rolul ei secundar, a defilat cu o rochie roz glamouroasă, semnată Versace. Reporterii ABC au declarat că pentru crearea ținutei sale a fost nevoie de până la 400 de ore de muncă în atelier.

ADVERTISEMENT