Life

Cele mai tari 10 hoteluri all inclusive cu waterpark din Turcia. Distracție pe cinste pe bani puțini

Aceste 10 hoteluri all inclusive cu waterpark din Turcia îți permit să organizezi o vacanță în Antalya, fără să cheltuiești sume amețitoare.
11.04.2024 | 15:30
Cele mai tari 10 hoteluri all inclusive cu waterpark din Turcia Distractie pe cinste pe bani putini
Cele mai tari 10 hoteluri all inclusive cu waterpark din Turcia. Iată cât trebuie să plătești pentru un sejur de 7 zile. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Turcia este printre destinațiile preferate ale românilor, pentru organizarea concediilor din timpul verii. Turiștii care călătoresc cu familia sunt mereu în căutarea unor oferte bune de hoteluri all inclusive cu waterpark din Turcia. Așadar, iată ce opțiuni bune ai la dispoziție!

Top 10 hoteluri all inclusive din Turcia cu waterpark

Localnicii din Istanbul au nemulțumiri legate de costul și calitatea vieții, însă turiștii români continuă să fie atrași de litoralul turcesc. Opțiunile de hoteluri all inclusive cu waterpark din Turcia sunt numeroase. Pentru a-ți fi mai ușor să alegi o variantă pentru tine și familia ta, am selectat 10 variante avantajoase din Antalya.

ADVERTISEMENT

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa – Belek

Este un resort de lux care oferă acces la un parc acvatic extins. Soluția este excelentă pentru familiile cu copii. Situat pe malul mării Mediterane, hotelul oferă facilități all-inclusive.

Gloria Verde Resort – Belek

Hotelul Gloria Verde Resort se află tot în Belek, Antalya, și oferă posibilitatea unei experiențe all inclusive, cu parc acvatic, piscine spectaculoase pentru copii și adulți, dar și alte facilități excelente.

ADVERTISEMENT

Rixos Sungate – Kemer

Situat în Kemer, Antalya, complexul de 5 stele oferă posibilitate de cazare în regim all inclusive și dispune și de un parc acvatic care îi va cuceri pe copii, dar și pe adulți.

Delphin Imperial Hotel – Lara

Hotelul din Lara, Antalya, este o altă unitate de cazare pe care trebuie să o iei în calcul. Poți rezerva un sejur all inclusive, cu acces la un parc acvatic grandios, ideal pentru întreaga familie.

ADVERTISEMENT

LIMAK Lara De Luxe Hotel & Resort – Lara

Alt resort de lux din Antalya, LIMAK Lara De Luxe Hotel & Resort face parte din categoria de hoteluri all inclusive cu waterpark din Turcia perfecte pentru familiile cu copii. Parcul acvatic include piscine de dimensiuni variabile și tobogane spectaculoase.

Voyage Belek Golf & Spa – Belek

Complexul de lux din Belek, Antalya, oferă variante all inclusive foarte atractive și acces la un waterpark cu atracții captivante și tobogane pentru toate vârstele.

ADVERTISEMENT

Side Star Park Hotel – Side

Situat în stațiunea Side, hotelul oferă pachete interesante all inclusive și un waterpark distractiv. Accesul este permis inclusiv copiilor, iar adulții se pot delecta și cu alte facilități.

Susesi Luxury Resort – Belek

O nouă propunere din Belek, Antalya, este hotelul Susesi Luxury Resort. Parcul acvatic pe care îl propune această unitate este plin de oportunități de distracție, iar în incintă există și alte facilități distractive.

Adalya Elite Lara Hotel – Lara

Amplasat în zona Lara Beach, hotelul oferă opțiuni de cazare în regim all inclusive. Este unul dintre acele hoteluri all inclusive cu waterpark din Antalya cu numeroase tobogane și piscine în forme și dimensiuni diverse.

Titanic Beach Lara Hotel – Lara

Hotelul se află în Lara, Antalya și oferă acces copiilor și adulților la un parc acvatic amplu. Firește, este posibilă cazarea în regim all inclusive, iar condițiile sunt excelente.

Cât costă un sejur de 7 zile în Turcia la all inclusive

Prețurile pentru o cazare în regim all inclusive în Turcia pot să varieze. Ele sunt influențate de perioada în care vrei să călătorești. Totodată, trebuie să ții cont și de hotel și stațiune.

Cele mai ieftine posibilități de cazare, așa cum arată Booking.com, pornesc de la aproximativ 5000 de lei (aproximativ 1000 de euro). Dacă vrei să te cazezi la hoteluri all inclusive cu waterpark din Turcia, trebuie să scoți din buzunar între 2500 și 3500 de euro pe un sejur de 7 nopți.

Dacă vrei să obții prețuri cât mai avantajoase, este important să compari ofertele și să faci rezervarea cât mai din timp. Oricum, 2500 de euro pentru un sejur în Turcia la un hotel de lux, cu waterpark și în regim all inclusive reprezintă un preț excelent. Mai ales că este calculat pentru doi adulți și un copil.

Bilete avion Turcia

Pe lângă cazare, este important să te interesezi și cum poți găsi bilete ieftine de avion pentru Turcia. Cel mai ieftin zbor București – Antalya și retur, în perioada 17 – 24 iunie, costă 469 de euro pentru doi adulți și un copil.

Există și alte opțiuni pe care le poți alege. La fel ca în cazul cazării la hoteluri all inclusive cu waterpark din Turcia, rezervarea biletelor de avion este recomandat să fie făcută din timp.

ADVERTISEMENT