Life

Cele mai tari 5 hoteluri all inclusive din Grecia. Au waterpark și nu te costă o avere un sejur de o săptămână

Un sejur de o săptămână la hoteluri all inclusive din Grecia poate fi chiar accesibil. Variante și costuri pentru resorturi cu waterpark
10.04.2024 | 15:30
Cele mai tari 5 hoteluri all inclusive din Grecia Au waterpark si nu te costa o avere un sejur de o saptamana
Hoteluri all inclusive cu waterpark din Grecia. Iată unde poți organiza un sejur la preț bun. Sursa foto: colaj Fanatik. Unsplash.com
ADVERTISEMENT

ConMari iubitori ai litoralului grecesc, românii se pregătesc de o nouă vară în care vor lua cu asalt insulele elene. Atât cei care călătoresc cu grupul de prieteni, cât și cuplurile sau familiștii vor să se bucure de condiții cât mai bune, la prețuri cât mai mici. Nimic mai simplu, datorită propunerilor noastre de hoteluri all inclusive cu waterpark din Grecia!

Top 5 hoteluri all inclusive din Grecia cu waterpark

Un sejur cu adevărat relaxant pe plajele insulelor din Grecia poate fi organizat doar dacă îți asiguri o cazare de top. Tot mai mulți români se orientează către vacanțe în regim all inclusive. Existența unui waterpark la hotel a devenit și ea un factor cheie. Iată care sunt cele mai interesante 5 hoteluri all inclusive din Grecia cu waterpark!

ADVERTISEMENT

Atlantica Beach Resort – Kos

Situat pe insula Kos, la 12 km de Aeroportul Internațional Kos, complexul Atlantica Beach Resort este apreciat pentru gama largă de facilități pe care o oferă. Este disponibil inclusiv un parc acvatic cu tobogane spectaculoase și piscine interesante pentru toate vârstele.

De asemenea, hotelul de cinci stele dispune de multiple restaurante și permite efectuarea de rezervări pentru sejururi all inclusive. Hotelul este poziționat chiar la malul mării și oferă acces la o plajă privată.

ADVERTISEMENT

Grecotel Marine Palace & Aqua Park – Creta

Continuăm cu hoteluri all inclusive din Grecia și ajungem la Grecotel Marine Palace. Pune la dispoziție o ofertă all-inclusive care include o varietate deosebită de preparate culinare delicioase. De asemenea, în complex există un waterpark remarcabil, pe care îl adoră atât copiii, cât și adulții.

Pe lângă waterpark, hotelul dispune și de un centru spa cu piscină interioară, sală de fitness și saună. Firește, complexul este clasificat în categoria celor de 5 stele. Poți ajunge ușor zburând pe Aeroportul Internațional Heraklion (62 km distanță).

ADVERTISEMENT

Miraggio Thermal Spa Resort – Paliouri

Un alt complex de 5 stele, cu toate facilitățile incluse. Camerele hotelului sunt spațioase și oferă vedere superbă la mare. Poți opta inclusiv pentru variante all inclusive, cu mic dejun, prânză și cină incluse.

Situat în Paliouri, și acest hotel oferă acces la o plajă privată superbă, cu nisip fin și șezlonguri comode. Pentru acces facil, poți utiliza aeroportul Salonic, aflat la 110 km distanță.

ADVERTISEMENT

Mitsis Laguna Resort & Spa – Rhodos

Hoteluri all inclusive din Grecia sunt și în insula Rhodos. E printre cele mai populare, fiind o țintă pentru turiștii români inclusiv în perioada sărbătorilor pascale, la fel ca insula Thassos.

Hotelul de cinci stele Mitsis Laguna Resort & Spa reprezintă o excelentă opțiune pentru turiștii care vor să petreacă o săptămână în Grecia, în această vară. Hotelul din Rhodos are waterpark, este ideal pentru familiile cu copii și se află la 20 de km de Aeroportul Internațional Heraklion.

Alexandra Golden Boutique Hotel – Thassos

Și că tot veni vorba despre Thassos, există opțiuni spectaculoase de hotel cu waterpark și pe această insulă. Alexandra Golden Boutique Hotel este un alt hotel de 5 stele, cu waterpark. Cazarea se află la 33 de kilometri de aeroportul Kavala International.

Această variantă este una considerată cu adevărat de lux. Are dezavantajul de a nu permite accesul copiilor. Este un hotel adults-only, iar prețul unui sejur depășește cu mult media. Totuși, pentru cei care vor să își ofere o vacanță cu adevărat premium, opțiunea este de luat în calcule.

Cât costă un sejur de 7 zile în Grecia la all inclusive

Dacă te interesează o cazare la hoteluri all inclusive cu waterpark din Grecia, trebuie să știi că prețurile variază în funcție de locație. Dar și de politica hotelului. Un sejur de 7 nopți, all inclusive, la Alexandra Golden Boutique, din Thassos, costă 11053 de euro. Adică aproximativ 55.000 de lei pentru două persoane.

Totuși, există și opțiuni precum Mitsis Laguna Resort & Spa, din Rhodos. Sejurul acolo costă 3233 de euro (aproximativ 16.000 de lei). La Miraggio Therman Spa Resort, din Paliouri trebuie să achiți 3975 de euro (circa 19.750 de lei). Costurile acestora sunt valabile pentru un sejur de 7 nopți, all inclusive, doi adulți și un copil.

Variantele mai accesibile, ideale și pentru familiile cu un copil, sunt Grecotel Marine Palace & Aqua Park, din Creta. Acesta costă 2460 de euro (12.225 de lei). De asemenea, Atlatica Beach Resort, din Kos. Tariful pentru un sejur de 7 nopți, pentru doi adulți și un copil, este de doar 2212 euro (10.988 de lei).

Bilete avion Grecia

Pe lângă costurile de cazare la hoteluri all inclusive din Grecia, costuri afișate în aplicația Booking, trebuie să iei în calcul și tarifele aferente transportului. Dacă alegi să te miști repede și să rezervi din timp cazarea și biletele de avion, poți găsi oferte mai avantajoase.

Un zbor dus-întors București – Chania, în perioada 17 – 24 iunie, costă puțin peste 300 de euro pentru doi adulți și un copil. În aceeași perioadă, dacă vrei să mergi la cea mai accesibilă variantă de hotel prezentată, trebuie să plătești 669 de euro pe zborul în Kos.

Așadar, dacă vrei să petreci 7 zile în Grecia, la all inclusive, poți găsi și opțiuni accesibile din punct de vedere financiar. Este important să te documentezi bine și să compari ofertele. De asemenea, trebuie să știi că prețurile pot varia și în funcție de perioada în care vrei să mergi în concediu.

ADVERTISEMENT