Life

Cele mai tari destinații de vizitat toamna. Sunt ieftine și aproape de România

Cele mai frumoase locuri de văzut toamna aceasta. Sunt accesibile la preț și nu trebuie să pleci prea departe de România.
25.09.2023 | 18:32
Cele mai tari destinatii de vizitat toamna Sunt ieftine si aproape de Romania
Cele mai frumoase locuri de văzut toamna aceasta. Sunt accesibile la preț și nu trebuie să pleci prea departe de România. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cele mai tari destinații de vizitat toamna. Sunt ieftine și aproape de România, unde turiștii se pot bucura de vremea frumoasă care ține, de obicei, până la final de octombrie, plimbări interesante și clădiri pitorești.

Cele mai frumoase locuri de văzut toamna aceasta. Sunt accesibile la preț și nu trebuie să pleci prea departe de România

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai frumoase locuri de văzut toamna aceasta, în Europa. Sunt regiuni accesibile la preț și nici nu trebuie să pleci prea departe de România. Călătoria va fi una scurtă.

ADVERTISEMENT

Printre zonele care nu trebuie trecute cu vederea se numără Costa del Sol (Coasta Soarelui), formată din orașe de coastă și comunități din partea de vest a localității Malaga în sudul Spaniei, în comunitatea autonomă Andaluzia.

De asemenea, cei care ajung aici pot vizita și localitățile superbe din apropiere, printre care se numără Malaga și Marbella. Insulele Canare și Barcelona sunt, de asemenea, perfecte pentru a fi văzute la început de toamnă.

ADVERTISEMENT

Temperaturile plăcute îi îmbie pe oameni să facă plajă, dar și să exploreze locurile sau să ia la pas străduțele cu arhitectura lor uimitoare. Bucătăria locală oferă bunătăți pentru toate gusturile și buzunarele.

Italia este o țară frumoasă în orice sezon, însă toamna are un farmec cu totul aparte și pe care îl vei simți la fiecare pas. Napoli are o climă minunată, temperaturi plăcute și soare generos, ”ingredientele” perfecte pentru a vizita siturile istorice și pentru a explora regiunea.

ADVERTISEMENT

Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola și Riomaggiore sunt cele 5 sate pitorești de pe coasta Liguriei care au sezonul acesta peisaje incredibile și o atmosferă relaxantă. Bucătăria locală se concentrează pe paste și fructe de mare.

Dublin, un oraș ideal de vizitat toamna

Dublin este un alt oraș ideal de vizitat toamna. Irlanda poate fi o alegere excelentă, chiar dacă foarte mulți oameni se feresc să ajungă aici din cauza vremii schimbătoare și a temperaturilor relativ scăzute în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea turiștii au la dispoziție numeroase parcuri, muzee și pub-uri tradiționale. Orașul are un farmec caracteristic datorită vremii mai reci și a naturii. În plus, regiunea este cunoscută pentru o bogată cultură și istorie.

National Museum of Ireland, Kilmainham Gaol Museum, Dublin Castle, Christ Church Cathedral și Kilmainham Gaol sunt doar câteva obiectivele turistice pe care oamenii le găsesc cu porțile larg deschise. O excursie în munții Wicklow nu trebuie să lipsească de pe listă.

ADVERTISEMENT
Tags: