Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cele mai tari dezvăluiri din loja șefilor Rapidului. „Se împart pastile la începutul meciurilor”

Conducătorii Rapidului trăiesc la cote maxime duelurile importante din Superligă. Uneori, emoțiile sunt atât de mari încât este nevoie de soluții naturiste pentru a ține tensiunea sub control.
30.10.2023 | 23:18
Cele mai tari dezvaluiri din loja sefilor Rapidului Se impart pastile la inceputul meciurilor
Loja Rapidului traieste la cote maxime duelurile din Giulesti
ADVERTISEMENT

Rapid a reușit o victorie spectaculoasă împotriva celor de la Universitatea Craiova. Echipa lui Bergodi s-a impus cu 2-0 pe Giulești și a ajuns la 5 puncte de liderul FCSB. Funsho a deschis scorul în minutul 36, iar Borja Valle a punctat pentru 2-0 cu 10 minute înainte de finalul partidei.

Conducătorii Rapidului au nevoie de suplimente pentru a face față emoțiilor

“Acesta este adevărul, trebuie să existe recunoștință întotdeauna. Chiar dacă e greu să ai recunoștință, dar față de dumneavoastră, rapidiștii trebuie să aibă recunoștință”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Așa că o picanterie, pe domnul Victor nu l-am văzut înainte de meciuri, dar la lojă, dacă vezi cum se împart pastilele la meciurile importante. Dacă-l vezi pe Nico, vine cu d-alea naturiste, îi dă și domnului Sucu.

Pe domnul Victor nu prea l-am văzut, dumneavoastră nu sunteți cu astea bio, domnule Victor?”, a întrebat Robert Niță, moment în care Victor Angelescu a răspuns: “Nu nu, eu nu iau pastile”. “Lasă că ia Dorian Popa pentru noi, suntem liniștiți, are cine să ia pastile”, a fost replica lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Rapid se pregătește de derby fără Rrahmani și Petrila

Bergodi a reușit să transforme Rapidul într-o adevărată forță a Superligii. Giuleștenii au 3 victorii în utimele 5 partide și au ajuns la 26 de puncte în clasament. Chiar și cu Rrahmani accidentat, Rapid a reușit să își mențină forma și să se distanțeze de urmăritoare.

Situația medicală a clubului giuleștean nu este una bună. Pe lângă, Rrahmani, Petrila a suferit o accidentare în partida contra Universității Craiova și va rata derby-ul pe viață și pe moarte contra celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Petrila s-a accidentat într-un moment în care era în mare formă. Venit de la CFR la începutul sezonului, Petrila a reușit 4 goluri în 11 partide. În ultimul meci, atacantul lateral al lui Bergodi a izbutit să ofere pasa prin care Funsho a reușit deschiderea scorului.

Nici FCSB nu stă bine la capitolul sănătate. Echipa lui Gigi Becali va trebui să se descurce în derby fără doi dintre cei mai importanți jucători ai săi. Florinel Coman și Vlad Chiricheș se recuperează după probleme musculare și nu vor face parte din lotul echipei.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct, de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cum traiesc conducatorii Rapidului meciurile importante

ADVERTISEMENT