Sport

Cele mai tari imagini din Ucraina – Macedonia de Nord 2-1! Spectacol pe teren şi în tribunele Arenei Naţionale. Galerie Foto

Ucraina - Macedonia de Nord 2-1 a fost al doilea meci de la EURO 2020 jucat pe Arena Naţională, iar FANATIK îţi oferă o galerie foto cu cele mai tari imagini de la partida din Grupa C.
17.06.2021 | 21:17
Cele mai tari imagini din Ucraina - Macedonia de Nord 2-1! Spectacol pe teren şi în tribunele Arenei Naţionale
ADVERTISEMENT

Arena Naţională a îmbrăcat din nou hainele de sărbătoare ale EURO 2020, de această dată pentru meciul Ucraina – Macedonia de Nord 2-1. Suporterii celor două selecţionate au făcut show în tribune, iar FANATIK îţi prezintă o galerie foto cu cele mai tari imagini ale zilei.

Chiar dacă meciul se anunţa unul crucial pentru şansele de calificare în optimile de finală, suporterii celor două selecţionate au fraternizat pe străzile din Bucureşti. Fanii Ucrainei s-au amestecat cu cei ai Macedoniei de Nord şi nu au existat deloc momente tensionate.

ADVERTISEMENT

Cele mai tari imagini din Ucraina – Macedonia de Nord 2-1. Suporterii cu gândul la Rusia înaintea meciului

Nu doar că au fraternizat, ba au şi înscins scurte discuţii. Subiectul principal, chiar dacă era zi de meci, a fost geopolitica, iar ucrainenii nu au uitat de principalul lor inamic.

“Rusia este de r**** pentru noi, dar şi pentru voi”, şi-a spus un suporter ucrainean oful unui confrate macedonean. Chiar dacă urma un meci capital, fanul echipei lui Igor Angelovski a dat dovadă de mare fair-play la finalul scurtei discuţii: “Baftă pentru azi”.

ADVERTISEMENT

Ajunşi în tribunele Arenei Naţionalei, suporterii celor două echipe şi-au montat steagurile sau banerele pe unde au putut. Cel mai inventiv a fost un fan al macedonenilor, care şi-a pus numărul de inmatriculare al maşinii pe o mică pânză.

Două penalty-uri ratate pe Arena Naţională

Primii care au ratat de la 11 metri au fost macedonenii, prin Ezgjan Alioski, însă fotbalistul lui Leeds United a fost pe fază şi a reluat în poartă mingea respinsă de portarul Ucrainei. Golul din minutul 57 i-a trezit la viaţă pe fanii Macedoniei de Nord, care sperau într-un egal.

ADVERTISEMENT

După 27 de minute, Stole Dimitrievski a ieşit la rampă şi a apărat penalty-ul lui Ruslan Malinovskyi, însă jucătorul ucrainean nu a avut şansa lui Alioski.

Macedonenii implorau Divinitatea în prelungiri

Scăpaţi de primirea celui de-al treilea gol, macedonenii au sperat că vor da lovitura pe final. În al patrulea minut al prelungirilor, Aleksandar Trajkovski a ratat o ocazie mare, ceea ce i-a făcut pe fanii selecţionatei lui Igor Angelovski să se prăbuşească.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă secundele se scurgeau, unul dintre suporterii naţionalei Macedoniei de Nord a fost surprins în timp ce se ruga ca favoriţii lui să reuşească un egal miraculos în prelungiri.

Gordan Pandev, la pământ după meci

Calificarea Macedoniei de Nord la EURO 2020 a venit ca o încununarea a carierei pentru Goran Pandev. Atacantul de 37 de ani a scos penalty-ul pe care Ezgjan Alioski l-a ratat în primă fază şi a rămas pe teren până la finalul meciului.

După fluierul de final al lui Fernando Rapallini, Goran Pandev s-a prăbuşit pe gazon şi n-a putut fi consolat de niciuni dintre colegii lui. Fotbalistul a stat pe gazon minute bune, vizibil dezamăgit de faptul că Macedonia de Nord a bifat a doua înfrângere la EURO 2020.

Pe lângă rezultatul final, Goran Pandev mai avea un motiv de dezamăgire. La faza din care a scos lovitura de la 11 metri, starul macedonenilor a avut nevoie de intervenţia medicilor şi nu a putut să bată penalty-ul care i-ar fi adus al doilea gol la turneul final.

ADVERTISEMENT