Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cele mai tari informații despre proiectul lui Jean Pavel la Steaua: „Acolo e locul nostru. Născuți campioni”

Jean Pavel a dezvăluit cele mai tari informații despre proiectul de la Steaua. Fostul șef al galeriei "roș-albastre" susține că până la finalul lunii martie vor fi gata actele.
26.12.2023 | 11:09
Cele mai tari informatii despre proiectul lui Jean Pavel la Steaua Acolo e locul nostru Nascuti campioni
Jean Pavel a dezvăluit cele mai tari informații despre proiectul de la Steaua. Fostul șef al galeriei "roș-albastre" susține că până la finalul lunii martie vor fi gata actele.
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Jean Pavel a dezvăluit cele mai tari informații despre proiectul de la Steaua. Fostul șef al galeriei formației din Ghencea susține că actele vor fi gata până la finalul lunii martie, iar până atunci toți cei care vor să se implice pot cumpăra acțiuni.

Cele mai tari informații despre proiectul lui Jean Pavel la Steaua

“Cam prin martie o să avem actele gata. Sunt trei luni de zile în care fiecare o să cumpere atât cât va putea. Până pe 31 martie vor putea cumpăra, atunci se închide lista și se trimit actele la tribunal a doua zi. 

ADVERTISEMENT

Acolo e locul Stelei. Steaua a fost născută să fie campioană. Eu abia aștept să mă văd cu Vivi și cu Adrian, pentru că au fost niște jucători apropiați față de mine. Și nu ne-am mai văzut de mult”, a declarat Jean Pavel.

Anunț istoric făcut de Jean Pavel

Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, a făcut super dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA“O parte din suporteri s-au organizat la inițiativa mea. Sunt și persoane importante și vom face o conferință de presă, prima societate de acțiuni corectă pentru un club din România.

ADVERTISEMENT

Vom face și conferință de presă. În următoarele trei luni urmează prospecția acționarilor. Fiecare cumpără cât poate. Societatea pe acțiuni se va asocia cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

Fiecare cu părțile ce i se cuvin în funcție din banii care se vor strânge și ei cu marca. Avocații lucrează, s-a definitivat actul constitutiv 99%. Nimeni nu avea curajul și interesul să pornească această scânteie și inițiat demersul”.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă, implicat în proiect

Se știe că Victor Pițurcă e unul dintre cei care vor să se implice la Steaua. Nu vreau să confirm, nici să infirm. Am o întâlnire foarte importantă și vom definitiva totul. Să sperăm că totul merge spre bine. Toată lumea va primi invitații. Tot ce înseamnă famila Steaua”, a mai spus fostul șef al galeriei celor de la Steaua.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Când vor fi gata actele pentru proiectul lui Jean Pavel la Steaua