Sport

Cele mai tari protocoale din fotbalul românesc! „Borcea și Nețoiu, numărul 1! Gigi, cam slăbuț!”

Mitică Dragomir a dezvăluit cele mai tari protocoale din fotbalul românesc. „Oracolul de la Bălcești” a spus că Borcea și Nețoiu sunt pe primul loc în top.
13.04.2024 | 10:54
Cele mai tari protocoale din fotbalul romanesc Borcea si Netoiu numarul 1 Gigi cam slabut
Cele mai tari protocoale din fotbalul românesc! „Borcea și Nețoiu, numărul 1! Gigi, cam slăbuț!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir mărturisește că Gigi Nețoiu și Cristi Borcea sunt regii protocoalelor din fotbalul românesc. Fostul șef de la LPF este de părere că Gigi Becali nu se ridică la nivelul celor doi foști acționari de la Dinamo București.

Cele mai tari protocoale din fotbalul românesc! „Borcea și Nețoiu, numărul 1! Gigi, cam slăbuț!”

Gigi Nețoiu și Cristi Borceau au știu cum să își trateze invitații de gală în deplasări, iar foștii acționari de la Dinamo nu s-au uitat la bani când a fost vorba de protocoale. Mitică Dragomir a povestit cele mai tari evenimente organizate de șefii trupei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Protocol destul de slab față de valoarea lui Gigi Becali, dar faptul că e gratis îl face foarte bun. Pentru Gigi e slab, modest. Borcea și Nețoiu aveau cele mai tari protocale. Ce protocoale putea să facă nebunul, de nedescris. 

Și Steaua mai făcea protocale, CFR slăbuț. Și echipa națională făcea protocale bune, Mircea Sandu era diabolic. Borcea era un nebun, erau 100 de feluri de mâncare. Îți comanda din țară, munceau aia cu trei zile înainte.

ADVERTISEMENT

Aducea toate fructele de mare de care ai auzit și de care nu ai auzit, ciorbă de broască țestoasă, numai minuni de la Dumnezeu. Borcea era un nebun și numai el plătea, îl mai punea uneori și pe Badea. Era tot ce vrei pe lumea asta

Dacă te duceai la trei stele Michelin, aveau meniul lor, nu îți comanzi ca țăranul o friptură. Am mai povestit, am fost în Suedia cu avionul lui Bogdan Buzoianu. Ce protocol a avut în avion, o demență. Toată felurile de icre în avion”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Gigi mănâncă iaurt, brânză și carne de miel”

„Când am ajuns acolo i-a pus să caute cel mai bun restaurant. Am venit și au spus că nu sunt locuri, nu ne primesc. Cum a intrat acolo, a dat o hârtie de 500 de euro la șeful de sală, câte 2, 300 de euro la ospătari, au crezut că a venit un nebun care a găsit banii.

Eu vorbeam 100 de cuvinte în engleză, el știam 100 de cuvinte în engleză. Să te mai înțelegi și cu nebunii ăia care nu știam nici 50 de cuvinte. Le făcea: «Much, much». Când au început ăia să pună pe mese, ceaune cu fructe de mare, toate felurile. Atunci m-a impresionat.

ADVERTISEMENT

Și Gigi a făcut un protocol frumos la Londra. Nu îl interesează pe Gigi, mănâncă iaurt, brânză, carne de miel. Cu CFR Cluj am fost la Munchen, a fost un protocol bunicel, cu niște politicieni care se înghesuiau pe vremea aia.

M-am dus la masă și le-am spus: «Mânca-ți-aș gura, am venit să mâncăm cârnați». Ne-au dus în subsolul Primăriei Munchen, un restaurant popular. Fac niște cârnați, vai de mine și de mine. Le-am spus că dacă l-ați vedea pe Borcea și ce protocoale face, nu le-a convenit”, a spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

Cele mai tari protocoale din fotbalul românesc!

ADVERTISEMENT