Life

Lovitură pentru cei care au aceste modele de telefoane Samsung. Whatsapp nu va mai funcționa pe ele până la finalul anului

Pe mai multe modele de telefoane Samsung, WhatsApp nu va mai funcționa până la finalul anului. Despre ce dispozitive este vorba?
23.03.2024 | 18:50
Lovitura pentru cei care au aceste modele de telefoane Samsung Whatsapp nu va mai functiona pe ele pana la finalul anului
Lovitură pentru cei care au aceste modele de telefoane Samsung. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Cei care au aceste modele de telefoane Samsung trebuie să știe că WhatsApp nu va mai funcționa pe ele până la finalul anului. Sunt vizate numeroase dispozitive, care din păcate, sunt ceva mai vechi.

Cele 6 modele de telefoane Samsung pe care WhatsApp nu va mai funcționa până la finalul anului

Actualizările continuă să vină, iar tehnologia veche continuă să fie lăsată în urmă. Drept urmare, există anumite aplicații care nu vor mai fi disponibile pentru anumite dispozitive.

ADVERTISEMENT

Care este motivul? Este vorba despre incompatibilitatea anumitor aplicații pe unele sisteme de operare. De altfel Whatsapp nu va mai funcționa pe mai multe modele de telefoane Samsung până la finalul anului.

Este vorba depsre șase modele de telefoane. Dacă și tu le mai ai în casă, atunci află că nu vei mai putea să te loghezi în aplicație cu ajutorul lor. Care sunt cele șase modele de telefoane Samsung pe care WhatsApp nu va mai funcționa până la finalul anului?

ADVERTISEMENT

Poate le-ai avut și tu la un moment dat, ori poate chiar le mai ai și acum prin casă, de rezervă. Este vorba despre modelele Galaxy Core, Galaxy Trend Lite, Galaxy Ace 2, Galaxy Trend II, Galaxy XCover 2, Galaxy S3 Mini. Acestea sunt considerate demodate și nu mai sunt luate în calcul de compania americană.

Ce alte dispozitive sunt afectate

Și nu doar pe aceste modele de telefoane Samsung Whatsapp nu va mai funcționa. Vizate sunt și mai multe modele de la Apple, dar și de la LG, ori Sony. Lista însumează în total în jur de 50 de telefoane ceva mai vechi.

ADVERTISEMENT

iPhone-urile vechi, spre exemplu, care în urmă cu mai bine de un deceniu erau la mare căutare sunt și ele vizate. Conform anunțului făcut de companie, vorbim despre patru modele în acest caz.

Astfel, WhatsApp nu va mai funcționa până la finalul anului pe iPhone 3G și nici pe iPhone 3GS. Totodată, aplicația de mesagerie nu va mai fi disponibilă nici pentru telefoanele iPhone 4 ori iPhone 4S.

ADVERTISEMENT

Pe lângă acestea, anumite telefoane Huawei, dar și Lenovo ori Sony sunt și ele afectate. Astfel, deși utilizatorii vor încerca să facă un update al aplicației, în câteva luni acest lucru nu va fi de mare ajutor, iar WhatsApp nu va mai putea fi utilizat.

ADVERTISEMENT