Life

Schimbare importantă la WhatsApp. Ce vei putea face de acum încolo pe telefon

WhatsApp, modificare de proporții pentru toți utilizatorii. Aplicația va introduce o funcție nouă pe care mulți o așteptau de ceva vreme.
07.04.2024 | 11:48
Schimbare importanta la WhatsApp Ce vei putea face de acum incolo pe telefon
Modificarea de proporții pe care WhatsApp o pregătește pentru utilizatorii săi. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

WhatsApp face ce face și pregătește actualizări de proporții pentru utilizatori. Cei care folosesc frecvent aplicația vor avea surpriza să descopere o nouă funcție pe care mulți o așteptau, deja, de ceva vreme.

Schimbarea WhatsApp pe care o așteptau milioane de utilizatori

WhatsApp ocupă locurile fruntașe la capitolul aplicațiilor folosite pentru comunicare. În ultimul timp, dat fiind faptul că tehnologia a avansat, dezvoltatorii aplicației au ajuns la concluzia că trebuie să țină pasul cu cerințele utilizatorilor.

ADVERTISEMENT

Cei care folosesc frecvent aplicația, sigur au observat că aceasta se îmbunătățește constant. WhatsApp nu mai arată deloc așa cum o știau mulți. Asta, bineînțeles, se datorează faptului că dezvoltatorii își doresc ce este mai bun pentru utilizatorii aplicației.

De luni bune, WhatsApp a permis utilizatorilor să creeze grupuri de discuție care să faciliteze transmiterea de informații. În loc să comunice cu 10 persoane în conversații separate, aplicația a creat opțiunea de grupuri și a ușurat munca multora.

ADVERTISEMENT

La fel ca pe Instagram, moderatorul grupului avea toată responsabilitatea și controlul. Doar el putea decide cine intră sau cine părăsește grupul și cine are diverse responsabilități.

Ce se va întâmpla, de acum încolo, în conversațiile de grup de pe WhatsApp

Ei bine, de acum încolo, WhatsApp schimbă regulile și pregătește o nouă actualizare. În curând, moderatorii grupurilor pot delega alte persoane care să preia controlul în conversație.

ADVERTISEMENT

Aceasta este una dintre modificările pe care utilizatorii WhatsApp o așteptau de multă vreme. Actualizarea reprezintă un mare avantaj pentru cei care au mai multe atribuții și se ocupă de gestionarea mai multor probleme, în același timp.

De asemenea, această modificare reprezintă un avantaj pentru persoanele care folosesc WhatsApp pe conturi diferite, unul dedicat scopurilor personale și altele pentru business. În momentul în care actualizarea va fi disponibilă, dezvoltatorii aplicației susțin că aceasta nu va afecta funcționalitatea aplicației.

ADVERTISEMENT

Actualizarea WhatsApp reprezintă un pas important, atât pentru aplicație, cât și pentru utilizatorii ei. În acest fel, persoanele care folosesc aplicația pot delimita conversațiile profesionale de cele personale și pot transfera foarte ușor responsabilitățile administrative ale unui grup.

Aceasta nu este singura modificare pe care WhatsApp o pregătește pentru viitorul apropiat. Dezvoltatorii au de gând să introducă inteligența artificială pentru ca utilizatorii să poată edita poze direct din aplicație.

ADVERTISEMENT
Tags: