Life

Celebrul prezentator Jay Leno a suferit arsuri grave într-un incendiu. Cum s-a întâmplat și care este starea lui

Celebrul prezentator TV, renumit la nivel internațional, Jay Leno , s-a ales cu arsuri grave pe corp, după ce a fost implicat într-un incendiu.
15.11.2022 | 07:33
Celebrul prezentator Jay Leno a suferit arsuri grave intrun incendiu Cum sa intamplat si care este starea lui
Jay Leno a oferi detalii despre starea lui. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Jay Leno, fostul prezentator vedetă al emisiunii ”The Tonight Show”, difuzată pe postul american NBC, a fost implicat într-un incendiu din care s-a ales cu arsuri grave pe corp.

Prezentatorul american Jay Leno a suferit arsuri grave într-un incendiu din garajul său. Cum s-a întâmplat totul

Jay Leno (72 ani) a trecut prin întâmplarea nefericită în timp ce lucra la o mașină din propriul garaj. Brusc, autovehiculul a luat foc, iar flăcările l-au atins pe moderator chiar și pe față.

ADVERTISEMENT

Jay Leno se recuperează după incendiu

Totul a avut loc în weekend, în ziua de duminică, iar acum vedeta internațională, pasionată de mașini, are nevoie de recuperare. Starea lui este una stabilă, conform declarațiilor sale de pe un pat de spital, de arsuri, din Los Angeles.

”M-am ales cu arsuri grave în urma unui incendiu pornit de la benzină. Sunt bine. Am nevoie de o săptămână sau două pentru a mă pune pe picioare”, a declarat Jay Leno pentru revista Variety.

ADVERTISEMENT

Scurtă biografie a lui Jay Leno

Jay Leno este unul dintre cei mai celebri prezentatori din lume. De-a lungul carierei de jurnalist, a moderat mai multe emisiuni, urmărite de milioane de oameni.

”The Tonight Show” este cea mai cunoscută emisiune a lui Jay Leno, a cărui gazdă a fost din 1992 până în 2009, an în care a moderat și un talkshow, în prime-time, ”The Jay Leno Show”. Formatul se transmitea în fiecare seară, din timpul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, în 2014, Jay Leno a avut o altă oportunitate. A prezentat emisiunea ”Jay Leno’s Garage”. Tot în 2014 a fost premiat cu trofeul ”Television Hall of Fame”.

În ultimii ani, starea de sănătate a lui Jay Leno a devenit subiect de interes în presa internațională. Asta după ce i s-a depistat colesterolul ridicat, iar el i-a îndemnat pe fani, într-un video din 2019, de pe rețelele de socializare, să își evalueze anual colesterolul.

ADVERTISEMENT

”Sunt mulți oameni care se plimbă așa…dar sunt doar bombe cu ceas. Nu îți poți da seama ce este colesterolul, până ce nu-l ai mare, știți ?

Este ca într-o mașină murdară și care nu mai funcționează”, spunea moderatorul în online, în urmă cu 3 ani.

ADVERTISEMENT