Life

Celine Dion, imagini din culisele unui videoclip celebru. Versurile piesei sunt extrem de emoționante

Celine Dion a distribuit un videoclip pentru una dintre piesele care au consacrat-o pe scena muzicală. Cântăreața a dezvăluit ce semnificație au versurile scrise în urmă cu 20 de ani.
25.03.2022 | 21:08
Celine Dion imagini din culisele unui videoclip celebru Versurile piesei sunt extrem de emotionante
Celine Dion, proiect de suflet. Cântăreața a adus la lumină o melodie emoționantă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a oferit imagini din culisele unei filmări din urmă cu ani buni. Este vorba de videoclipul piesei „A New Day Has Come”, care s-a dovedit un real succes pentru cântăreață și care nu lipsește din concertele sale.

Celine Dion, proiect de suflet. Cântăreața a adus la lumină o melodie emoționantă

Celine Dion pare să fie nostalgică și cu gândul la perioada din urmă cu 20 de ani, în contextul în care fanii așteaptă vești din partea sa de mai multe luni. Cântăreața, supranumită „regina muzicii pop”, are în repertoriu foarte multe piese emoționante.

ADVERTISEMENT

„Încă un clip din culise! Aruncă o privire la realizarea videoclipului oficial pentru #ANewDayHasCome. 20 de ani mai târziu, semnificația melodiei încă rezonează la fel de puternic ca întotdeauna!”, este mesajul lăsat de Celine Dion pe Instagram.

La filmările care au fost efectuate în urmă cu 20 de ani celebra cântăreață a explicat și care este semnificația care se ascunde în spatele versurilor. Sunt emoții pe care întreaga omenire le simte și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Solista vorbește cu foarte mare însuflețire despre cât de prețioasă este viața, asta în condițiile în care în ultima perioadă a avut mai multe probleme de sănătate. Solista s-a văzut nevoită să-și amâne unele dintre concerte.

„Încercăm să surprindem dragostea în întreaga lume. Cred că, cu ceea ce s-a întâmplat în lume, oamenii își dau seama cât de prețioasă este viața și, uneori, trebuie doar să mergi în jos pentru a reveni din nou acolo unde ți-a fost bine.

ADVERTISEMENT

Dar încercăm să surprindem dragostea și spiritul unor oameni diferiți, stări diferite și ceea ce văd aici în seara asta este cu siguranță fericire și lucruri adevărate”, a spus Celine Dion în filmarea din mediul online.

Cine este Celien Dion. Cântăreața este originară din Canada

Celine Dion, pe numele său complet Céline Marie Claudette Dion, s-a născut într-o familie numeroasă, având o situație financiară precară. Solista a devenit cunoscută după ce câștigat concursurilor Yamaha World Popular Song Festival și Eurovision.

ADVERTISEMENT

Cariera sa a luat amploare după ce René Angélil, ce urma să-i devină soț, și-a ipotecat casa pentru a-i finanța primul album. Ulterior, a scos pe piață mai multe albume de muzică pop, a început să scrie texte și chiar a jucat în filme.

ADVERTISEMENT