Sport

Cerere uriașă de bilete pentru PSG – Al Nassr/Al Hilal. Milioane de fani au vrut să fie prezenți la duelul dintre Cristiano Ronaldo și Messi

Clubul saudit a fost copleșit de cereri de bilete pentru meciul dintre starurile lui Al-Nassr și PSG. Acesta ar putea fi ultimul duel dintre Cristiano Ronaldi și Lionel Messi
19.01.2023 | 18:31
Cerere uriasa de bilete pentru PSG  Al NassrAl Hilal Milioane de fani au vrut sa fie prezenti la duelul dintre Cristiano Ronaldo si Messi
Meciul dintre Al-Nassr și PSG marchează cel de-al 37-lea duel dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Meci amical de gală PSG – Al Nassr/Al Hilal este așteptat cu nerăbdare de către toți microbiștii și de fanii lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Peste 2 milioane de cereri de bilete pentru meciul de gală PSG – Al Nassr/Al Hilal

Cristiano Ronaldo va avea parte de un debut de vis la Al-Nassr, chiar împotriva marelui său rival, Lionel Messi. Starul portughez chiar va purta banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

Potrivit ESPN, pentru acest super turneu amical au fost cereri de peste două milioane de bilete! Astfel, saudiții ar fi putut umple aproape 100 de stadioane, ținând cont că Mrsool Park are o capacitate de doar 25.000 de locuri.

Paris Saint-Germain va fi recompensată pe măsură pentru că a acceptat să dispute acest meci amical în plin sezon și va încasa zece milioane de euro conform L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Un om de afaceri saudit a plătit 2,6 milioane de euro pentru un bilet la debutul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Într-o campanie de promovare a meciului de gală, Turki al-Sheikh, directorul Asociației Arabiei Saudit pentru Divertisment, a dezvăluit cine este cel care a plătit 2,6 milioane de euro pentru un bilet la meciul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Omul de afaceri Mushref al-Ghamdi este cel care a câștigat licitația pentru bilet și va avea acces la vestiar și va putea face poze cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo: „Felicitări, o meriți, și Dumnezeu te va răsplăti cu multe lucruri bune”, a scris Turki al-Sheikh pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, la al 37-lea duel direct

Confruntarea dintre Al-Nassr și PSG reprezintă și cel de-al 37-lea duel direct dintre cele două staruri ale fotbalului mondial. Messi conduce la capitolul goluri, cu 22 de reușite, față de 21 câte are Cristiano Ronaldo. Messi conduce și în clasamentul punctelor, cu 16 meciuri câștigate, în timp ce atacantul portughez are doar 11 victorii.

Proaspătul campion mondial a reușit să se impună și în singura finală de Champions League în care a jucat împotriva lui Cristiano Ronaldo. Pe 27 mai 2009, Barcelona câștiga cu 2-0 în fața lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

Singurul capitol la care Cristiano conduce în duelurile cu Messi e la numărul de trofee. Atacantul în vârstă de 37 de ani a reușit să îi sufle lui Messi: Cupa Regelui 2011, Supercupa Spaniei 2012, Supercupa Spaniei 2017. Starul lui PSG a reușit să câștige contra lui Ronaldo pe lângă finala Champions League și Supercupa Spaniei din 2011.

La nivel de dueluri la echipele naționale, scorul este egal. Cristiano Ronaldo a câștigat un meci amical împotriva lui Messi și a Argentinei la Geneva în 2011. Messi și-a luat revanșa în 2014 pe Old Trafford.

Partida de gală care ar putea reprezenta ultima confruntare dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo va atrage milioane de telespectatori în jurul lumii și toată lumea va fi cu ochii pe cele două staruri ale fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori