Sport

Debut în stil mare pentru Cristiano Ronaldo. Va fi căpitan de echipă în amicalul de lux contra lui Leo Messi

Cristiano Ronaldo va conduce din postura de căpitan de echipă selecționata All-Stars a saudiților în amicalul de lux contra lui PSG.
17.01.2023 | 00:51
Debut in stil mare pentru Cristiano Ronaldo Va fi capitan de echipa in amicalul de lux contra lui Leo Messi
Ronaldo va conduce, din postura de căpitan, echipa All-Stars a saudiților în amicalul de lux cu PSG.
ADVERTISEMENT

PSG are probleme în Ligue 1, după un start ratat de an. Însă, interesele economice, dar și cele de imagine, i-au determinat pe oficialii francezilor să accepte amicalul de lux de la Riyadh, contra selecționatei compuse din cei mai importanți jucători ai lui Al-Nassr și Al-Hilal.

Cristiano Ronaldo, căpitan de echipă la debutul în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a fost primit ca un adevărat rege al fotbalului după ce a semnat cu Al-Nassr. Fanii s-au înghesuit la prezentarea oficială, au luat cu asalt magazinele clubului, pentru a-și achiziționa tricouri.

ADVERTISEMENT

Și, cu siguranță, vor umple până la refuz arena la debutul oficial al portughezului. Care va avea loc duminică, de la ora 19:30 a României, contra lui Al-Ettifaq.

Însă, până atunci, va încerca să-i seducă pe fani, joi, din postura de căpitan de echipă. Pentru că el va conduce formația alcătuită din cei mai buni dintre colegii săi, dar și vedetele celuilalt nume mare din Arabia Suadită, Al-Hilal, care dă piept cu PSG și marele său rival, Leo Messi.

ADVERTISEMENT

O confruntare pe care, desigur, Cristiano și-o dorea la Mondiale. Cu atât mai mult cu cât, dacă avea loc, se disputa cu marele trofeu, pe care ambii și l-au dorit enorm, pe masă.

Așadar, prilej de revanșă pentru Ronaldo, în condițiile în care argentinianul a devenit campion mondial. Dar și pentru Messi, a cărui echipă, FC Barcelona, ceda la scor de forfait, acasă, în ultima dispută directă.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în decembrie 2020, în grupele UEFA Champions League. Iar Cristiano marca de două ori în Catalunya pentru un succes cu 3-0 al lui Juventus.

În plus, Messi mai are o revanșă de luat. Chiar împotriva unora dintre jucătorii pe care, alături de Mbappe, Neymar, și ceilalți colegi de la PSG, îi va întâlni pe King Fahd Stadium.

ADVERTISEMENT

Mai exact, a jucătorilor din naționala Arabiei Saudite, care au administrat Argentinei, în Qatar, unul dintre cele mai umilitoare eșecuri din istoria participărilor la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT