Sport

Înfruntarea dintre Messi și Ronaldo o îmbogățește pe PSG! Suma fabuloasă pe care o încasează francezii

Întâlnirea față în față a lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo îi aduce un profit uriaș lui PSG la capătul meciului amical din Arabia Saudită.
16.01.2023 | 18:52
Infruntarea dintre Messi si Ronaldo o imbogateste pe PSG Suma fabuloasa pe care o incaseaza francezii
Duelul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi îi aduce câștiguri uriașe lui PSG. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Marți, 17 ianuarie, PSG va pleca timp de două zile în zona Golfului pentru a participa la un meci amical împotriva echipei formate din jucătorii lui Al-Hilal și Al-Nassr. Din lotul campioanei Franței nu vor lipsi Messi, Neymar sau Mbappe, în timp ce la Al-Nassr va debuta Cristiano Ronaldo. Confruntarea directă dintre cei patru jucători îi aduce lui PSG un profit uriaș

PSG, profit de 10 milioane de euro la meciul amical care îi pune față în față pe Messi și Ronaldo

PSG va participa în această săptămână la un turneu amical de lux care va avea loc în Qatar și Arabia Saudită. Competiția de pregătire se va întinde ca desfășurare de marți seara până vineri dimineața.

ADVERTISEMENT

Formația antrenată de Christophe Galtier va înfrunta selecționata unei echipe formate din jucătorii echipelor saudite Al-Hilal și Al-Nassr. Potrivit L’Equipe, PSG va obține un profit de aproximativ 10 milioane de euro.

Deși, profitul este unul uriaș, PSG se confruntă cu probleme de ordin financiar. În sezonul precedent, campioana Franței a avut un deficit financiar de aproximativ 370 de milioane de euro, iar potrivit oficialilor francezi, deficitul va rămâne același și în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Prețul unui bilet la meciul în care Messi și Ronaldo sunt adversari

Cristiano Ronaldo va debuta în tricoul lui Al-Nassr, joi, 19 ianuarie, în meciul amical cu PSG. Starul lusitan nu a putut să joace încă un meci oficial pentru liderul din Arabia Saudită din cauza suspendării primite din partea FA în perioada de la Manchester United.

Meciul care-i pune față în față pe legendarii Messi și Ronaldo este așteptat de toată lumea, iar organizatorii au profitat de moment și au pus la licitație un „bilet special”. Ofertele au început să apară de pe 9 ianuarie, pornind de la suma de 245.000 de euro (un milion de riyali saudiți).

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut, suma colosală care se va atinge în momentul finalizării licitației care va avea loc pe 17 ianuarie. În urmă cu trei zile, cea mai mare sumă pusă la bătaie a fost 2,5 milioane de euro (peste 10 milioane de riyali saudiți).

Cristiano Ronaldo va debuta la Al-Nassr împotriva lui Lionel Messi

Cristiano Ronaldo își va face în sfârșit apariția într-un meci la Al-Nassr. Rudi Garcia, tehnicianul saudiților, a dezvăluit că lusitanul va fi pe teren contra lui Lionel Messi, însă a fost dezamăgit de programarea meciului cu trei zile înaintea unei partide oficiale.

ADVERTISEMENT

„Debutul lui (n.r.- al lui Cristiano Ronaldo) nu va fi în tricoul lui Al-Nassr. Va fi o echipă combinată din jucători de la Al-Hilal și Al-Nassr. Ca antrenor al lui Al-Nassr, nu pot fi fericit cu programarea unui astfel de meci, însă pentru dezvoltare, pentru că avem posibilitatea să jucăm împotriva jucătorilor extraordinari de la PSG, e bine.

Problema este că avem un meci de campionat la trei zile distanță. Programarea putea fi alta, dar nu e important. Conducem în clasament, sunt fericiți. E un campionat greu, va fi dificil să-l câștigăm, dar asta ne propunem”, a declarat Rudi Garcia, citat de The Sun.

ADVERTISEMENT