Sport

Cererea nebunească a lui Neymar pentru a pleca de la PSG. Ar fi cea mai mare despăgubire din fotbal

Se înmulțesc zvonurile care vorbesc despre faptul că șeicii lui PSG s-au săturat de Neymar. Brazilianul pare de acord cu o plecare în această vară, dar are o cerere absolut ireală.
28.06.2022 | 16:23
Cererea nebuneasca a lui Neymar pentru a pleca de la PSG Ar fi cea mai mare despagubire din fotbal
Se înmulțesc zvonurile care vorbesc despre faptul că șeicii lui PSG s-au săturat de Neymar. Brazilianul pare de acord cu o plecare în această vară, dar are o cerere absolut ireală. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Brazilianul mai are contract pe Parc des Princes până în vara lui 2025, însă nu mai este dorit nici de conducere și nici de fani, care s-au săturat de extravaganțele lui.

Neymar, cerere ireală pentru a pleca de la PSG

În ciuda criticilor tot mai numeroase, starul brazilian a spus în mai multe rânduri că nu are de gând să plece din capitala Franței și vrea să-și ducă înțelegerea până la final. Și este de înțeles acest lucru, pentru că are un salariu anual brut de 55,64 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Sud-americanului i se va prelungi automat contractul cu gruparea pariziană la 1 iulie, până în vara lui 2027, dar acest lucru nu împiedică cu nimic o eventuală vânzare, mai ales că formații de top din Europa au început să dea deja târcoale.

Neymar pare să fi înțeles că nu mai este dorit în proiectul campioanei din Ligue 1 și și-ar fi dat acordul să plece în această vară, dar cu o condiție. Cererea starului brazilian este să i se plătească salariul până la finalul contractului.

ADVERTISEMENT

Este o condiție mai mult decât nebunească chiar și pentru bogații patroni qatarezi de la PSG, mai ales că vorbim de sumă de peste 200.000.000 de euro. Este clar că Neymar nu a făcut altceva decât să arunce mingea în curtea clubului, care acum trebuie să răspundă.

Neymar revine la pregătiri în iulie

Deși a avut un sezon modest cu PSG, încheiat doar cu titlul câștigat în Ligue 1, Neymar este dorit cu insistență de noul patronul al clubului Chelsea, Todd Boehly, care vrea să facă o nouă echipă imbatabilă pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT

Juventus este interesată și ea să îl aducă pe starul brazilian în Serie A, iar presa italiană vorbește deja despre contacte între cele două părți. Ar fi o lovitură de imagine extraordinară pentru ”Bătrâna Doamnă”, care vine după un sezon mizerabil.

Până la o decizie finală, jucătorii lui PSG, printre care şi componenţii tripletei stelare Messi-Neymar-Mbappe, se vor întoarce la antrenamente pe 4 iulie. Primele sesiuni de pregătire vor fi ţinute la “Camp des Loges”, baza de pregătire a parizienilor, până la mijlocul lunii.

ADVERTISEMENT

Între 17 şi 25 iulie, PSG va participa la un turneu amical în Japonia, unde va juca trei meciuri. Campioana Franţei le va întâlni pe Kawasaki Frontale (20 iulie), Urawa Red Diamonds (23 iulie) şi Gamba Osaka (25 iulie).


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 2,25 este cota pentru „nu marchează ambele”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: