Sport

Neymar, răspuns tăios pentru fanii lui PSG: ”Se vor sătura să mă fluiere, mai am trei ani de contract”

Fanii lui PSG i-au contestat vehement pe jucători după eliminarea prematură din Champions League, dar Neymar le-a dat un răspuns pe măsură și a anunțat că nu va pleca de la echipă.
24.04.2022 | 16:43
Neymar raspuns taios pentru fanii lui PSG Se vor satura sa ma fluiere mai am trei ani de contract
Fanii lui PSG i-au contestat vehement pe jucători după eliminarea prematură din Champions League, dar Neymar le-a dat un răspuns pe măsură și a anunțat că nu va pleca de la echipă. Sursă foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
ADVERTISEMENT

Parizienii au făcut egal cu Lens și au devenit pentru a 10-a oară campioni în Ligue 1, egalând astfel recordul deținut de Olympique Marseille și AS Saint-Etienne.

Fanii lui PSG, provocați de superstarul Neymar

Nici măcar bucuria unui nou titlu în Franța nu i-a liniștit pe ultrași, care au părăsit stadionul în minutul 75 în semn de protest pentru faptul că elevii lui Mauricio Pochettino, dar și conducerea clubului, sunt dezinteresați de culorile clubului.

ADVERTISEMENT

În ciuda criticilor vehemente venite din partea fanilor lui PSG, superstarul Neymar a ținut să le transmită acestora, după ce s-a încoronat din nou campion în Ligue 1, că nu are de gând să plece de la Paris.

”A fost suprarealist că o parte din public a abandonat tribunele. Se vor sătura să mă fluiere, mai am trei ani de contract. O să rămân, așa că ori se opresc, ori vor trebui să tragă și mai mult aer în piept”, a declarat brazilianul după meciul cu Lens, iar jurnaliștii de la Le Parisien se întreabă dacă este vorba de aroganță sau doar o dorință stângace de a face o glumă.

ADVERTISEMENT

Brazilianul, scos de la inimă de șeici

Neymar a scăpat de apostrofările suporterilor la ultimul meci, care a adus echipei PSG titlul cu numărul 10 în palmares. El nu a fost fluierat de această dată, nici înainte, nici în timpul şi nici după meciul cu Lens de sâmbătă seara.

”A fost un sezon lung şi dificil, cu tot ce s-a întâmplat. Dar astăzi am reuşit să câştigăm campionatul, ceea ce este foarte important pentru noi. Acum trebuie să respirăm, să ne liniştim spiritele, asta e cel mai important”, a mai spus brazilianul.

ADVERTISEMENT

Eliminarea prematură a parizienilor din Champions League a aprins spiritele pe Parc des Princes, iar președintele Nasser Al-Khelaifi este pregătit să facă o amplă ”curățenie” la finalul sezonului. Acesta dispus să asculte orice ofertă interesantă în ceea ce-l privește pe Neymar, însă marea problemă a unei astfel de mutări este venitul său uriaș pe care îl are la PSG, 4 milioane de euro pe lună plus bonusuri.

Condițiile în care PSG se va despărți de Neymar

Plecarea lui Neymar de la PSG este condiționată și de ceea ce va face coechipierul său Kylian Mbappe, al cărui contract expiră la finalul acestui sezon. Dacă internaționalul francez va alege să meargă la Real Madrid, atunci parizienii nu ar mai fi dispuși să-l lase pe brazilian să plece.

ADVERTISEMENT

Însă, în cazul care vor reuși să-l convingă pe Mbappe să continue pe Parc des Princes, atunci acesta ar primi garanții că va deveni liderul proiectului și Neymar ar putea fi vândut fără regrete, mai ales că s-ar obține o sumă bună de bani care ar fi reinvestită în alte transferuri.

Cert este că situația starului brazilian nu este deloc una plăcută în capitala Franței, presa îl critică, fanii îl înjură constant, iar conducerea clubului și-a pierdut încrederea în el. Sunt tot mai multe perspective ca el să părăsească Parisul mai devreme de 2025, atunci când îi expiră contractul.


  • (P) Cota NETBET pentru Strasbourg – PSG: 1,45 este cota pentru „ sub 1,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT