Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„CFR a mai bifat un transfer!” Jucătorul care face spectacol la Cluj: „Gigi ar putea să-l premieze pe taică-su!”

CFR Cluj primește laude după debutul lui Mutu cu dreptul pe banca tehnică. Ce jucător a strălucit în victoria cu 4-1 contra lui FC Voluntari.
30.01.2024 | 11:30
CFR a mai bifat un transfer Jucatorul care face spectacol la Cluj Gigi ar putea sal premieze pe taicasu
„CFR a mai bifat un transfer!” Jucătorul care face spectacol la Cluj: „Gigi ar putea să-l premieze pe taică-su!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și invitații săi au comentat succesul lui CFR Cluj, scor 4-1, cu FC Voluntari, la debutul lui Adi Mutu pe banca tehnică a ardelenilor. În prim plan s-a aflat Ciprian Dac, care a revenit în primul „11” la formația din Gruia.

Ciprian Deac, ultimul „transfer” al lui CFR Cluj: „Nu doar că joacă bine, e un spirit”

Ciprian Deac a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria lui CFR Cluj cu FC Voluntari. „Decarul” și veteranul ardelenilor a pasat la trei din cele patru goluri ale echipei lui Adi Mutu.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că cel mai mare câștig este faptul că CFR, pe lângă mulți jucători pe care i-a adus, a reușit un nou transfer. Pe Ciprian Deac, Ciprian Deac reîncărcat”, a transmis Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care se vede exclusiv pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Aseară s-au văzut la el experiența și calitatea pe care le are când e liniștit”, a comentat Bănel Nicoliță. „Uite ce înseamnă să ai încredere în el. Și Adi Mutu se cunoaște bine cu Deac. A fost perioada aia cu frustrări. A fost interviul acela cu tatăl lui. N-a fost o perioadă ușoară”, a completat și Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

„A fost bun interviul. A pus presiune. Știi pentru cine a fost bun interviul? Pentru Gigi, că de atunci n-a mai jucat nimic CFR. De la acea poveste, de la acea implozie, CFR n-a mai avut rezultate. A contat foarte mult că s-a scurtcircuitat ceva cu Deac. Deac nu doar că joacă bine, e și un spirit.

Deci de la interviul ăla cu tatăl lui s-a întâmplat ceva. Ar putea Gigi să îl premieze și pe tatăl lui Deac”, a adăugat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Deac, comparat cu Compagno

Florin Gardoș a comparat situația lui Ciprian Deac din mandatul lui Andrea Mandorlini cu ceea ce se întâmplă la FCSB cu Andrea Compagno, aflat pe picior de plecare după ce a intrat în dizgrația lui Gigi Becali.

„Starea mentală a unui fotbalist e foarte importantă. Eu mă gândeam la Compagno, care pleacă, nu pleacă. Că nu mai e fotbalistul de anul trecut, nu mai e golgheter. Uite Deac, e exemplul perfect.

ADVERTISEMENT

Când știi că nu te place antrenorul, există o tensiune, și vine alt antrenor și ai un meci de genul ăsta pe care îl câștigi singur, e altceva. Așa și Compagno dacă joacă și la fiecare meci e schimbat la pauză dacă nu dă gol…”, a mai spus Gardoș.

„CFR a mai bifat un transfer!” Jucătorul care face spectacol la Cluj: „Gigi ar putea să-l premieze pe taică-su!”

ADVERTISEMENT