Sport

CFR Cluj – FC Voluntari 4-1, în etapa 23 din SuperLiga. Cadou pentru Mutu la debut. Clasamentul actualizat

La primul meci cu Adrian Mutu antrenor, CFR Cluj s-a impus de o manieră categorică, scor 4-1, în fața lui FC Voluntari în etapa 23 a SuperLigii și a revenit pe locul 2 în clasament.
29.01.2024 | 21:51
CFR Cluj  FC Voluntari 41 in etapa 23 din SuperLiga Cadou pentru Mutu la debut Clasamentul actualizat
CFR Cluj a închis etapa 23 din SuperLiga cu o victorie categorică în meciul cu FC Voluntari. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
29-01-2024
18:01

CFR Cluj - FC Voluntari 4-1 (Bîrligea 36, Otele 62, Tachtsidis 64, Michael 74 / Nemec 43)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final! Victorie concludentă a clujenilor, care au profitat de gafele uriașe comise de ilfoveni în apărare în partea a doua a jocului. După un 1-1 la pauză, FC Voluntari s-a prezentat lamentabil în repriza secundă, dând parcă impresia că nu a dorit să-i strice lui Adrian Mutu debutul pe banca lui CFR Cluj.

Clasament SuperLiga

Min. 90+4: Filip șutează superb de la marginea careului, Fernandez respinge in extremis în corner de la rădăcina barei.

Min. 87: El Kaddouri scapă singur în careu, îi pasează lui Michael pe 6 metri, care trimite incredibil peste bară, deși avea toată poarta goală în față.

Min. 74: GOOOL CFR Cluj! Deac scapă singur în careu cu Fernandez, îi pasează în lateral lui Michael, care trimite din 6 metri în poarta goală.

Min. 64: GOOOL CFR Cluj! Degringoladă totală în apărarea oaspeților și Tachtsidis înscrie nestingherit din 7-8 metri.

Min. 63: Liber pe 6 metri, Tachtsidis reia direct în Fernandez, mingea sare la Bîrligea, apoi la Deac, care reia în plasă. Golul este însă anulat pentru o poziție de offside în care se afla Bîrligea.

Min. 62: GOOOL CFR Cluj! Aruncare de la margine pentru FC Voluntari în apropierea liniei proprii, Carnat încearcă să îi trimită portarului Fernandez dar o face pe 6 metri direct în picioarele lui Otele, care reia în poarta goală.

Min. 54: Fernandez reține lovitura de cap a lui Matei Ilie din 6 metri.

Min. 51: Pasă excelentă Muhar, Bîrligea scapă singur în careu, dar intră în unghi și șutează cu stângul la colțul lung, pe lângă poartă.

Min. 45+2: Popescu reia plasat din 10 metri, Sava era spectator, dar mingea a lovit bara transversală.

Min. 43: GOOOL FC Voluntari! Carnat centrează de pe stânga și Nemec reia cu capul în plasă din 6 metri.

Min. 36: GOOOL CFR Cluj! Bine găsit de Deac, Bîrligea deschide scorul cu un șut plasat, din colțul careului mic.

Min. 34: Sava reține lovitura de cap a lui Popescu.

Min. 23: Ciobanu șutează de la 20 de metri, pe lângă poarta lui Sava.

Min. 7: Șutul lui Otele din afara careului este respins de Jesus Fernandez.

Min. 5: Tachtsidis trimite cu capul peste poartă după un corner executat de Deac.

Min. 1: A început partida.

29-01-2024
16:53

Echipele de start la CFR Cluj - FC Voluntari

CFR Cluj: Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Mamic – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Ajeti, R. Filip, Avonou, Fică, El Kaddouri, Serebe, Ciubancan, Peter Michael. Antrenor: Adrian Mutu

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Paz, Matricardi – Boboc, Rața, Crepulja, Carnat – V. Ciobanu, Nemec, R. Popescu. Rezerve: Armaș, Droppa, D. Andrei, Aliji, Dumiter, Cocian, D. Florea, O. Vâlceanu, Voican. Antrenor: Ilie Poenaru

Meciul CFR Cluj – FC Voluntari are loc luni, 29 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 23-a din SuperLiga. Este primul meci al ardelenilor cu Adrian Mutu pe bancă în fața unei echipe aflate pe loc de baraj de supraviețuire. În prima etapă din 2024 Clujul a fost învins total neașteptat la Botoșani de ultima clasată iar ilfovenii au făcut 1-1 acasă cu Oțelul.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC Voluntari

Confruntarea CFR Cluj – FC Voluntari se desfășoară luni, 29 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul doctor Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municipiului de pe Someș, în etapa a 23-a din SuperLiga. În mod normal un meci împotriva ilfovenilor nu reprezintă o rețetă financiară venind puțini spectatori.

ADVERTISEMENT

Însă de această dată există speranțe că lucrurile vor sta altfel și măcar 5-6000 de oameni vor lua loc în tribune, curioși pentru a vedea cum joacă echipa la primuil meci sub conducerea lui Adrian Mutu, un tehnician în care, pe site-urile de socializare fanii CFR-ului susțin că nu au foarte multă încredere.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC Voluntari

Partida CFR Cluj – FC Voluntari se joacă luni, 29 ianuarie, de la ora 20:00,pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din  Gruia, în etapa a 23-a din SuperLiga și va putea fi urmărită la TV pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și la Cluj, ca la Sibiu, vremea va fi extrem de mohorâtă și sunt șanse mari să avem parte și de ninsoare, ceea ce ar complica mult calitatea suprafeței de joc. Vom avea în jur de numai 2 grade. Cum partida se joacă seara aproape cert că va fi o temperatură sub 0 grade.

Ce absențe sunt în întâlnirea CFR Cluj – FC Voluntari

Este primul meci pe banca ardelenilor pentru Adrian Mutu, înlocuitorul lui Andrea Mandorlini. În mod normal Mutu are cum să își construiască tactic sistemul de joc, care probabil va fi unul mai ofensiv, cu posibila urcare a lui Ciprian Deac în atac, lângă Bîrligea și Otele. Probabil El Kaddouri va intra pe parcursul reprizei secunde, pentru a-și intra încet-încet în ritm.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari se află pe locul 14, ultimul înaintea celor două poziții retrogradabile, dar momentan la distanță mare de Dinamo și FC Botoșani, dar acest lucru nu îi conferă liniște antrenorului Ilie Poenaru. Acesta continuă să îl aibă indisponibil pe George Merloi. Foarte probabil ilfovenii vor juca într-un sistem 3-5-2.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FC Voluntari

CFR Cluj este favorita caselor de la pariuri la o cotă foarte bună, 1,50 în timp ce ilfovenii au primit 6,50 dacă vor reuși să spargă gheața victoriilor în Gruia în a zecea lor deplasare aici. Șansă dublă X2 are cotă de 2,50 iar un gol pe care l-ar putea marca FC Voluntari are cota de 1,90. Pentru un total de goluri peste 1,5 avem cota de 1,40.

ADVERTISEMENT

Sunt așadar nouă meciuri jucate la Cluj între cele două echipe și dacă nu ar fi fost un egal alb în 2021 am fi avut numai succese pe linie ale ardelenilor. Voluntari are aminitiri extrem de triste, pentru că are nu mai puțin de trei partide pierdute la scor de 0-5 și una doar cu 1-4.

ADVERTISEMENT