Sport

CFR Cluj a realizat al 12-lea transfer pentru acest sezon din SuperLiga. Dan Petrescu a primit un internațional senegalez

Dan Petrescu s-a plâns de problemele de lot în acest start de sezon, iar șefii de la CFR Cluj au mai făcut un transfer pentru a-i îndeplini dorințele.
12.09.2022 | 19:33
CFR Cluj a realizat al 12lea transfer pentru acest sezon din SuperLiga Dan Petrescu a primit un international senegalez
Dan Petrescu s-a plâns de problemele de lot în acest start de sezon, iar șefii de la CFR Cluj au mai făcut un transfer pentru a-i îndeplini dorințele. Sursă foto: Facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Campioana României a ajuns pe loc de play-off în SuperLiga, după ce a învins Universitatea Craiova, scor 2-0.

Ibrahima Mandefu, ultimul transfer realizat de CFR Cluj

CFR Cluj testează tot mai mult piața jucătorilor din Africa și a anunțat că l-a transferat pe atacantul senegalez Ibrahima Mandefu. În vârstă de 21 de ani, fotbalistul are și cetățenie franceză și este un produs al clubului OSC Lille.

ADVERTISEMENT

”Bun venit, Ibrahima Mandefu! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Ibrahima Mandefu, atacant în vârstă de 21 ani, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Fotbalistul născut în Senegal, având și cetățenie franceză, a mai evoluat la echipele de tineret ale celor de la Lille, Amiens și Lens.

De curând, Mandefu a primit convocarea la naționala U23 a Senegalului pentru acțiunile din luna septembrie. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a campioanei României.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul senegalez de 1,81 metri evoluează pe postul de atacant central, dar la fel de bine poate juca și în cele două benzi. Chiar dacă în primă fază va merge la echipa a doua, el este văzut ca un posibil înlocuitor pentru Gabriel Debeljuh, care va lipsi o perioadă îndelungată din cauza unei accidentări.

Yeboah, exemplul de urmat pentru Mandefu

Ibrahima Mandefu este al 12-lea jucător transferat de CFR Cluj pentru acest sezon, după Vito Hammershoy-Mistrati, Jefte Betancor, Denis Kolinger, Christopher Braun, Simone Scuffet, Karlo Brucic, Karlo Muhar, Cephas Malele, Jean-Claude Billong, Rangelo Janga și Jose ”Ze” Gomes.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu s-a plâns în ultima perioadă de faptul că este descoperit pe postul de atacant după accidentarea lui Debeljuh și cedarea lui Jefte Betancor în Cipru, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Tânărul atacant senegalez ar putea urma exemplul ghanezului Emmanuel Yeboah (19 ani), care a fost adus la începutul lunii iulie pentru echipa a doua a clubului, însă l-a impresionat pe Dan Petrescu și a fost promovat la seniori, acolo unde a devenit imediat titular.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, și Dan Petrescu nu a mai avut nicio nemulțumire. Tehnicianul chiar s-a ținut de glume și a spus că revenirea sa pe bancă a fost cu noroc.

ADVERTISEMENT