Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția oficială de la CFR Cluj, după ce Edi Iordănescu a renunțat la Bîrligea: „Va fi viitorul vârf al naționalei!”

CFR nu îi reproșează lui Iordănescu faptul că a renunțat la Bîrligea. Cristi Balaj este de părere că atacantul clujean trebuie să își aștepte rândul și că într-o zi va deveni titular în formația lui Iordănescu.
12.10.2023 | 14:28
Reactia oficiala de la CFR Cluj dupa ce Edi Iordanescu a renuntat la Birligea Va fi viitorul varf al nationalei
Reactia oficiala a CFR-ului dupa ce Birligea a fost sarit din schema. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Iordănescu a renunțat la trei jucători impotanți din Liga I înainte de duelul cu Belarus. Printre ei, se numără și Bîrligea, om de bază la CFR Cluj. Nu e însă timp de reproșuri. Cristian Balaj este alături de tricolori și speră la un succes în deplasarea de pe teren neutru din Ungaria.

Balaj e alături de tricolori

“Nu vreau să mă gândesc la altceva decât la victorie. E mai mult decât important și îmi e frică de starea gazonului. Gazonul dezavantajează echipa care e obligată să câștige. Sper să avem un antrenor inspirat, iar cei care intră să aibe spirit, dăruire, până la urmă depinde de noi”, a declarat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

“Portarul titular și-a rupt piciorul, cei mai buni doi mijlocași ofensivi nu au fost convocați de noul selecționer al Spaniei, cel mai bun atacant nu e în lot. Ne spunea că fundașii sunt lenți”, a spus Horia Ivanovici.

Președintele celor de la CFR Cluj este îngrijorat de starea gazonului. Cu doar câteva ore înainte de startul partidei, terenul se prezintă în condiții proaste. România este obligată să câștige cu Belarus pentru a rămâne în cărți pentru calificarea la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

România are ca obiectiv victoria cu Belarus

 “Cel mai periculos adversar din câte am văzut va fi terenul. Noi sperăm să fim cei mai buni coechipieri, să fim inspirați, să aibe spirit, motiv pentru care singura variantă este victoria. Nu trebuie să ne gândim la altceva.

Nu sunt fericit în legătura cu Bîrligea, dar nu voi comenta niciodată deciziile selecționerului. E important să fie inspirat și să câștigăm. Bîrligea sunt convins că va ajunge un jucător important al naționalei, îl văd ca pe viitorul vârf al naționalei.

ADVERTISEMENT

E o încercare pentru el. Viața fotbalului te verifică. Dacă demonstrezi că ești puternic ca și tărie, caracter, motivație, dăruire, atunci 100% meriți și fotbalul te va răsplăti. E o încercare de caracter, iar la cum îl cunosc e pozitiv, pentru el important e echipa să câștige.

Cunosc dăruirea lui, simțul porții. Scoate goluri din nimic. Sunt convins în viitor atunci când va avea acea istețime, cum avea Pițurcă. După ce va umbla și la finisaje, vom avea un jucător important pentru echipa națională, a punctat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, doar pe FANATIK.RO. Emisiunea este live și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

CFR despre cazul Birligea

 

ADVERTISEMENT