Sport

Krasniqi pleacă de la CFR Cluj. Unde se transferă și cât câștigă Varga. Exclusiv

Ermal Krasniqi pleacă de la CFR Cluj în această vară. Bordeaux este echipa care forţează transferul kosovarului, iar din informaţiile FANATIK, cele două părţi sunt aproape să ajungă la un acord.
26.08.2023 | 10:03
Krasniqi pleaca de la CFR Cluj Unde se transfera si cat castiga Varga Exclusiv
Krasniqi pleacă de la CFR Cluj. Unde se transferă și cât câștigă Varga. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ermal Krasniqi este unul dintre cei mai curtaţi jucători ai CFR-ului. După ce a vândut de 7,15 milioane de euro în această vară, Neluţu Varga ar putea da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, de această dată cu atacantul kosovar.

Krasniqi pleacă de la CFR Cluj. Transfer la Bordeaux

Din informaţiile FANATIK, Ermal Krasniqi este aproape de un transfer la Bordeaux. Echipa din Ligue 2 la care evoluează şi Alexi Pitu, transferat de la Farul Constanţa, îşi propune promovarea în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Iniţial, francezii au făcut o ofertă de 1,3 milioane de euro pentru atacantul celor de la CFR Cluj. Din informaţiile noastre, patronul Neluţu Varga a cerut dublu: 2,6 milioane de euro plus un procent de 10% dintr-un viitor transfer.

Bordeaux vrea să îl ia pe Ermal Krasniqi, iar francezii sunt gata să pluseze, iar din informaţiile FANATIK este foarte posibil ca un acord între cele două părţi să fie parafat în următoarele zile.

ADVERTISEMENT

Profit fabulos pentru Neluţu Varga! Poate să ia de 13 ori mai mult decât a cheltuit

Ermal Krasniqi a fost adus la CFR Cluj de Dan Petrescu în iarnă. Impresionat de evoluţiile kosovarului în meciurile din Conference League cu Ballkani, “Bursucul” l-a luat pe 200.000 de euro. Iar în primele luni, Krasniqi a impresionat.

După plecarea lui Dan Petrescu, atacantul din Kosovo a prins de mai puţine ori primul “11” sub comanda lui Andrea Mandorlini. Dacă va reuşi să îl vândă cu suma solicitată, Neluţu Varga va face un profit fabulos cu Ermal Krasniqi şi îl va vinde de 13 ori mai scump.

ADVERTISEMENT

Bordeaux îşi propune revenirea în elita fotbalului din Hexagon în această stagiune. Echipa de tradiţie a ratat promovarea în ultima etapă anul trecut, cursa pentru Ligue 1 fiind câştigată de Metz, echipa lui Ladislau Boloni.

Dacă ar fi promovat, Bordeaux l-ar fi luat pe Andrei Ivan: “Trei milioane şi ar fi plecat”

În iarnă, francezii l-au transferat pe Alexi Pitu de la Farul Constanţa pentru o sumă care se apropie de 2 milioane de euro. Dacă ar fi promovat în Ligua 1, Bordeaux ar mai fi dat o lovitură din SuperLiga, fiind dispuşi să dea 3 milioane de euro pe Andrei Ivan de la Universitatea Craiova:

ADVERTISEMENT

“Mihai Rotaru a avut ghinion într-un fel. Dacă promova Bordeaux în Ligue 1, Ivan nu mai era pe aici. Era oferta făcută astă iarnă și era valabilă în continuare, pe trei milioane, și ar fi plecat la Bordeaux în vara asta.

Dar pentru că a promovat Metz, Bordeaux nu își poate permite să mai dea 3 milioane ca să îl aducă pe Ivan”, a povestit Sorin Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

  • 1.400.000 de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi
  • 24 de ani are atacantul kosovar
ADVERTISEMENT