Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj anunță că și noul magician e de vânzare: “Pentru oferta corectă”

CFR Cluj anunță că toată lumea din club e de vânzare, cel puțin din rândurile fotbaliștilor, în cazul în care cineva face o ofertă de nerefuzat.
31.07.2023 | 14:01
CFR Cluj anunta ca si noul magician e de vanzare Pentru oferta corecta
CFR Cluj anunță că și noul magician e de vânzare: “Pentru oferta corectă”
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a făcut o campanie spectaculoasă de transferuri în această vară. Pe lângă faptul că și-au vândut mai mulți titulari și au adus multe milioane de euro în conturile clubului, clujenii au și adus mai mulți jucători cu CV, cum ar fi și cazul grecului Panagiotis Tachtsidis.

CFR Cluj anunță că și noul magician e de vânzare: “Pentru oferta corectă”

Cotat la 800.000 de euro, mijlocașul grec în vârstă de 32 de ani a jucat peste 100 de meciuri în Serie A, însă în ultima perioadă a evoluat ”la arabi”. Acest lucru se resimte în forma fizică a lui Tachtsidis, lucru recunoscut și președintele clujenilor, Cristian Balaj, însă transferul său pare deja o lovitură certă.

ADVERTISEMENT

Rugat să comenteze transferul lui Petrila de la CFR Cluj la Rapid, Horia Ivanovici l-a întrebat, totodată, pe Cristian Balaj dacă și Panagiotis Tachtsidis ar fi de vânzare, cu toate că doar ce a ajuns la Cluj. ”Poate vă sună domnul Șucu pentru Panagiotis Tachtsidis”, a transmis, mai în glumă mai în serios, Horia Ivanovici.

”Este exact așa cum l-am văzut noi înainte să-l aducem, ne-am asumat introducerea lui în teren chiar dacă nu este pregătit 100%, am avut nevoie de un jucător în acea poziție, a mai venit încă un jucător, Isaac, care e gen Boateng, dar trebuie crescut, încet-încet facem o echipă bună. E important să fie pregătit atunci când intră în teren, există pericolul accidentării”, a completat Balaj.

ADVERTISEMENT

Dacă ”vedeta” Konoplyanka va lipsi momentan de pe gazon cel puțin o lună de zile, fiind în urmă cu pregătirea, mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis a debutat deja și pare că nu va avea nevoie de prea multe meciuri pentru a se acomoda. De altfel, imediat după partida cu Universitatea Craiova, grecul mărturisea că a venit la Cluj pentru a câștiga titlul, fără a lua în considerare un alt obiectiv.

”Nu este rezultatul pe care ni l-am dorit, ne doream victoria. Era un meci acasă, trebuia să-l câștigăm, o să încercăm meciul următor. Sunt fericit pentru pasa de gol, dar am venit aici să câștig titlul. M-au convins cei din conducere pentru proiect. Vreau să facem lucruri bune în Europa și să câștigăm campionatul.

ADVERTISEMENT

Nu e un pas înapoi. Sunt echipe bune în România. E intensitate mare în joc. CFR e un club marem. Trebuie să ne concentrăm acum la meciul din Conference League”, a declarat Tachtsidis, la finalul partidei cu Universitatea Craiova. Doar că, dacă cineva va face o ofertă de nerefuzat, Tachtsidis ar putea ajunge să se bată la titlu pentru altă echipă.

Așadar, Horia Ivanovici l-a întrebat, ferm, pe Cristian Balaj, dacă și recent transferatul Tachtsidis ar fi de vânzare. ”Orice jucător e de vânzare la voi bun, inclusiv Tachtsidis?”, a întrebat Ivanovici. Răspunsul lui Cristian Balaj a fost la fel de ferm: Horia, când primești o ofertă de nerefuzat normal că oricine e de vânzare. Mai puțin domnul Varga”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Pentru cei care nu au reușit să vadă emisiunea, FANATIK SUPERLIGA va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

CFR, despre vânzarea noului magician

ADVERTISEMENT