Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gestul caritabil care a ajutat la transferul lui Konoplyanka la CFR Cluj: „Faptele bune se întorc”

Neluțu Varga a făcut un gest caritabil care a ajutat la transferul lui Konoplyanka la CFR Cluj. Balaj a dat detalii despre cea mai tare mutare a ardelenilor din această vară.
25.07.2023 | 17:05
Gestul caritabil care a ajutat la transferul lui Konoplyanka la CFR Cluj Faptele bune se intorc
Gestul caritabil care a ajutat la transferul lui Konoplyanka la CFR Cluj. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Yevhen Konoplyanka este oficial noul jucător al celor de la CFR Cluj. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că internaționalul ucrainean va încasa 100.000 de euro la semnătură și va avea un salariu de 15.000 de euro lunar. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI gestul patronului care a facilitat transferul lui Konoplyanka la CFR Cluj.

Gestul caritabil care a ajutat la transferul lui Konoplyanka la CFR Cluj: „Faptele bune se întorc”

Cristi Balaj a dezvăluit că Yevhen Konoplyanka a semnat cu CFR Cluj un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire. Președintele fostei campioane a României a povestit despre gestul caritabil al lui Neluțu Varga, care a ajutat la transferul starului ucrainean în Ardeal.

ADVERTISEMENT

Patronul lui CFR Cluj a repus în funcțiune un hotel proprietate pe care îl deținea. Totul, pentru a oferi cazare și mâncare unui număr de 500 de ucraineni lunar. Cristi Balaj consideră că acest gest caritabil al lui Neluțu Varga a ajutat la venirea lui Konoplyanka la CFR Cluj.

„Deocamdată a semnat pe un an, cu drept de prelungire. Vedem dacă va fi mulțumit, noi ne bucurăm. Adevărul e că a contat și faptul că așa cum se știe domnul Varga atunci când a început războiul în Ucraina, având un hotel proprietate care era dezafectat, adică nu stătea nimeni, nu era folosit de mult timp, văzând necazurile prin care trec ucrainenii a decis să le repună în funcțiune.

ADVERTISEMENT

„Costurile erau majore, dar s-a ținut de cuvânt”

A anunțat că îl pune la dispoziție gratuit casă, masă pentru ucrainenii care au nevoie de un adăpost și s-au perindat 500 de persoane pentru că stăteau 3-4 zile mergeau mai departe. Erau câte 500 de persoane lunar. 

Când a luat această decizie el nu a știut că trebuie să schimbe toată instalația sanitară. Pentru că au înghețat și s-au deteriorat și nu mai erau funcționale. Băi, saltele, dulapuri, paturi. Tot a schimbat.

ADVERTISEMENT

A făcut aproape de la zero. Costurile au fost majore, însă a promis și s-a ținut de cuvânt. Știi cum e? În viață atunci când faci bine, faptele bune se întorc. Probabil că Dumnezeu l-a îndreptat spre noi pe Konoplyanka”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Motivul pentru care Konoplyanka a ajuns la CFR Cluj. „Vrea la un club care joacă în cupele europene și pentru campionat”

Cristi Balaj a revenit cu detalii despre transferul lui Konoplyanka. Jucătorul ucrainean a trecut cu bine de vizita medicală și este pregătit să o ajute pe CFR Cluj atât în lupta pentru campionat, cât și să contribuie la un parcurs cât mai lung în cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Vizita medicală arată foarte bine. A jucat multe partide, e un jucător care a evoluat în sezonul trecut, în Polonia, la Cracovia. Cei de acolo spuneau că făcea diferența atunci când era în posesia mingii. (n.r. de ce nu a rămas acolo?) Probabil a vrut să schimbe cu un club care joacă în cupele europene și luptă pentru câștigarea campionatului. 

E important ca fotbalist la un club care are obiective mărețe. O să facă 34 de ani anul ăsta. Nu întâmplător a jucat la nivelul la care a fost. Cel mai bun argument e că este sănătos și că a jucat multe meciuri în ultimul sezon.

În Polonia e un campionat puternic. Fără pregătirea fizică nu e nimic, te poți accidenta. (n.r. lista UEFA). Nu a fost introdus. Nu era semnat și lista poate să fie modificată”, a mai spus Cristi Balaj.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 cu cea mai tare emisiune sportivă din România, FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi urmărită LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO.

Dacă ați ratat ediția LIVE a emisiunii puteți urmări ediția ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube și pagina de Facebook FANATIK în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Gestul caritabil care a ajutat la transferul lui Konoplyanka la CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni