Sport

CFR Cluj cere VAR la finala de titlu cu FCSB: „Ne dorim un arbitraj fără greșeli!”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a anunțat că își dorește sistemul VAR pentru duelul din ultima etapă a campionatului contra FCSB-ului.
02.05.2022 | 20:10
CFR Cluj cere VAR la finala de titlu cu FCSB Ne dorim un arbitraj fara greseli
CFR Cluj cere VAR la meciul cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul campioanei României l-a felicitat pe Istvan Kovacs pentru performanțele sale recente și se bucură pentru progresul arbitrului.

CFR Cluj cere VAR la meciul cu FCSB

CFR Cluj cere, prin vocea președintelui Cristi Balaj, introducerea sistemului VAR pentru meciul cu FCSB: Nu avem nicio problemă dacă el ar arbitra meciul cu FCSB. Chiar vorbeam cu cineva de la FCSB și eram întrebat dacă să fim arbitrați de un arbitru. Nu știu dacă doresc, m-au întrebat dacă sunt de acord.

ADVERTISEMENT

Eu am fost arbitru străin la rândul meu și lucrurile nu erau chiar așa bune, se încerca și o influențare.

Eu propun introducerea VAR-ului pentru ultimul meci din campionat, consider că ar fi benefic și nu aș vedea nicio problemă. Până la urmă, dorim un arbitraj fără greșeli de arbitraj”.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul ar avea de câștigat și nici nu ar mai apărea declarațiile care să intimideze arbitrajul.

Eu am fost împotriva arbitrilor străini mereu, am avut încredere mereu în arbitrajul românesc, nu mai vrem să se pună presiune artificială înainte de meciuri. Până la urmă, nici nu știm dacă acesta va fi meciul decisiv pentru noi.

ADVERTISEMENT

Despre penalty-ul lui Farul: „E un motiv un plus să fie introdus VAR-ul. Reluările par, oarecum, să arate că acest contact a fost la limita suprafeței de joc. Obligatoriu trebuie VAR-ul”, a mai spus Cristi Balaj, la TV OrangeSport.

„Kovacs e lăudat de oameni care îl acuzau în trecut!”

Cristi Balaj a continuat și a vorbit despre Istvan Kovacs, pe care îl laudă și amintește de felul în care era contestat arbitrul în urmă cu mai mulți ani:

ADVERTISEMENT

„Da, mi s-au cerut și mie autografe. Nu la pauză, dar mi s-au cerut. E voie să faci poze sau să dai autografe, nu e voie să ceri tricouri de la jucători.

Kovacs a ajuns să fie apreciat și meciul din Champions League e cel care l-a propulsat. Noi am discutat mult despre el, el a fost contestat mult când eram colegi și încercam să îl protejez”.

„Pot să spun că m-am expus și am fost acuzat de oameni care acum îl laudă pe el și pe Hațegan, care ieșeau și spuneau lucruri de nespus pe post despre o persoană.

Avem un mediu mai propice acum, noi eram prezentați ca fiind cele mai negre persoane din fotbalul românesc.

Dan Petrescu a vorbit despre o fază, eu nu am împărtășit. Eu am vorbit despre detalii. Pentru o persoană care a jucat la un nivel înalt, e pe undeva normal”, a mai spus președintele CFR-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,53 este cota pentru „ nu înscriu ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: