Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj, detalii de ultimă oră despre situația accidentaților: „Apți pentru meciul cu Farul!”

Cristi Balaj a oferit mai multe detalii despre situația accidentaților de la CFR Cluj. Președintele ardelenilor a dat și câteva nume importante.
12.10.2023 | 21:57
CFR Cluj detalii de ultima ora despre situatia accidentatilor Apti pentru meciul cu Farul
Cristi Balaj a oferit mai multe detalii despre situația accidentaților de la CFR Cluj. Președintele ardelenilor a dat și câteva nume importante.
ADVERTISEMENT

Următoarele meciuri în campionat pentru CFR Cluj sunt cu Oțelul Galați și Farul Constanța pe teren propriu. Pentru cele două dueluri din SuperLiga, ardelenii au mare nevoie ca echipa să fie întregită, fiind două partide grele. Până atunci, Cristi Balaj a oferit mai multe detalii despre situația accidentaților de la CFR Cluj.

CFR Cluj, detalii de ultimă oră despre situația accidentaților

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Balaj a oferit detalii despre situația accidentaților de la CFR Cluj. Președintele ardelenilor a dat mai multe explicații, în mod special despre situația lui Cristian Manea.

ADVERTISEMENT

“Este prematur ca să discutăm, pentru că atunci când avem probleme la ligamente, cum e cazului lui Manea sau la sistemul muscular, sunt anumiți pași care trebuie făcuți corect. Chiar dacă forțăm recuperarea.

Colegii mei de la departamentul de recuperare, kineto, sunt foarte bine pregătiți. Încercăm să nu asumăm riscuri care ar compromite tot ce am câștigat în această perioadă, vorbesc de recuperare la rupturi musculare, termenul folosit în lumea fotbalului.

ADVERTISEMENT

Poți să forțezi. Dar dacă nu faci pașii corecți și grăbești intrarea în joc, pentru că din păcate s-a demonstrat asta (n.r. că te poți accidenta din nou). Dacă la antrenamente te simți bine, atunci când ești în regim de joc ai forțat și poate să îți apară o recidivă care te ține mult mai mult departe de terenul de fotbal.”, a spus președintele celor de la CFR Cluj.

Jucătorii CFR-ului care vor fi apți pentru duelul cu Farul

Cristi Balaj a oferit și câteva nume importante despre care consideră că vor fi apți pentru meciul cu Farul Constanța. Pentru duelul cu Oțelul Galați, președintele ardelenilor nu a putut să dea un verdict clar. Astfel, Balaj s-a rezumat la trei nume importante care vor putea fi pe gazon în partida din runda 14 a campionatului.

ADVERTISEMENT

“Chiar înainte am discutat. Suntem optimiști în ceea ce îl privește pe Manea și în ceea ce îl privește pe Krasniqi. Rămâne de văzut la Tachtsidis care este situația. La Camora suntem destul de optimiști.

Avem șansă că există această pauză. Nu știm exact pentru meciul viitor cu Oțelul cum vom arăta, dar până la meciul cu Farul cred că se vor recupera.”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Vești bune pentru CFR Cluj. Revin mai mulți jucători la antrenamente

ADVERTISEMENT