Sport

CFR Cluj, dispusă să-l cedeze pe Alexandru Chipciu la Universitatea Craiova! „Nu avem nimic împotrivă!”

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a dezvăluit faptul că formația din Gruia este dispusă să-l lase pe Alexandru Chipciu să plece la Universitatea Craiova.
17.01.2022 | 08:52
CFR Cluj dispusa sal cedeze pe Alexandru Chipciu la Universitatea Craiova Nu avem nimic impotriva
ADVERTISEMENT

Duminică, Giovanni Becali, consilier la firma care îl impresariază pe Alex Chipciu, a anunțat faptul că fotbalistul CFR-ului se va transfera la Universitatea Craiova.

Alex Chipciu (32 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, la începutul lui 2020, liber de contract, de la Anderlecht. Acesta mai are contract până în vară cu formația din Gruia.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, dispusă să-l cedeze pe Alexandru Chipciu la Universitatea Craiova

Cristi Balaj susține că, deși se pregătește serios, Alex Chipciu are un salariu foarte mare, motiv pentru care CFR Cluj ar fi dispusă să-l cedeze la Universitatea Craiova. Extrema din Gruia câștigă lunar 30.000 de euro, la campioana României.

„Chipciu are un contract destul de mare la CFR, se pregăteşte serios. Povesteam cu Dan Petrescu şi spunea că e mulţumit de cum s-a pregătit în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Dacă s-ar găsi o echipă care să preia contractul, noi suntem dispuşi să-l lăsăm să plece. Dacă pleacă la Craiova, nu avem nimic împotrivă.

(n.r. CFR e dispusă să se despartă de el fără a prim bani?) Da! Chipciu are un venit anual care e de nivelul valorii lui”, a declarat Cristi Balaj, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu este de acord cu declarația lui Giovanni Becali

Mihai Rotaru, patronul clubului Universitatea Craiova, îl contrazice pe Giovanni Becali și susține că formația sa nu este interesată să-l transfere pe Alex Chipciu.

„Eu vă spun că nu a fost nicio discuție, că nu intenționăm și că nu am luat în niciun moment în calcul să vină domnul Chipciu la Craiova. Este un jucător pe care îl apreciem, dar nu am luat în calcul și nici nu văd să luăm această opțiune în calcul”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica n-ar fi surprins de un transfer al lui Alex Chipciu la Universitatea Craiova

Mihai Stoica, actualul manager general de la FCSB, susține că nu ar fi surprins, dacă Alex Chipciu ar alege să semneze cu Universitatea Craiova, având în vedere că, înainte să ajungă la CFR Cluj, ar fi avut o ofertă mult mai bună din Turcia, pe care a refuzat-o.

„La Chipciu nu mă mai surprinde nimic. Dacă a avut de ales între Turcia, unde primea un salariu mult mai mare, și între CFR, și el s-a dus la Cluj… E problema lui. Nu mă surprinde nimic la Chipciu”, a spus Mihai Stoica.

Întrebat dacă mai vorbește cu Alex Chipciu, Mihai Stoica a răspuns: „Ar fi culmea să vorbești cu un jucător de la CFR, indiferent de relația pe care am avut-o în trecut cu acel fotbalist”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT