Sport

Giovanni Becali, anunțul momentului: „Alexandru Chipciu va ajunge la Universitatea Craiova!”

Giovanni Becali, consilier la firma care îl impresariază pe Alex Chipciu, susține că actualul fotbalist de la CFR Cluj ar urma să se transfere la Universitatea Craiova.
16.01.2022 | 12:40
Giovanni Becali anuntul momentului Alexandru Chipciu va ajunge la Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Alex Chipciu (32 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, la începutul lui 2020, liber de contract, de la Anderlecht. Acesta mai are contract până în vară cu formația din Gruia.

Giovanni Becali, despre transferul lui Alexandru Chipciu la Universitatea Craiova

Giovanni Becali susține că Alex Chipciu va ajunge la Universitatea Craiova. Potrivit spuselor fostului impresar, Chipciu își dorește să ajungă în Bănie, deoarece este foarte bun prieten cu președintele Marian Copilu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Becali atrage atenția la faptul că Universitatea Craiova va trebui să facă un efort financiar pentru a-l aduce pe Chipciu, deoarece acesta are un salariu lunar uriaș de 30.000 de euro, la CFR Cluj.

„Da, e adevărat, Chipciu va ajunge la Craiova, mai ales că și Marian Copilu merge acolo. Ei doi sunt foarte buni prieteni. Chipciu, dacă nu era Marian Copilu, nu venea la CFR Cluj, poate ajungea în Turcia.

ADVERTISEMENT

Eu așa cred că se va face transferul, doar că trebuie să împartă câștigul lui Chipciu între CFR și Craiova. Chipciu câștigă cel mai bine din fotbalul românesc, la fel ca Tănase”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Mihai Rotaru neagă interesul Universității Craiova pentru Alexandru Chipciu

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, declara, zilele trecute, că echipa sa nu se află în negocieri cu Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT

„Nu este real. Nu avem negocieri cu Chipciu. Avem negocieri cu doi fundaşi centrali, sperăm să luăm măcar unul, și cu un atacant care poate juca pe toate cele trei poziții din față”, spunea Mihai Rotaru, zilele trecute.

Având în vedere relația foarte bună dintre antrenorul Laurențiu Reghecampf și Alex Chipciu, transferul extremei CFR-ului la Universitatea Craiova nu pare o mișcare utopică. Chipciu a evoluat sub comanda lui Reghecampf pentru o lungă perioadă de timp la FCSB.

ADVERTISEMENT

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

În primul meci oficial din 2022, Universitatea Craiova o va întâlni, acasă, pe Rapid. Partida este programată sâmbătă, 22 ianuarie, la ora 20:00.

  • 800.000 de euro este cota lui Alex Chipciu, conform transfermarkt.com


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT