Sport

CFR Cluj – FC Argeș 3-1 în etapa 26 din SuperLiga. Campioana câștigă și se apropie la două puncte de lider. Video

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-1 împotriva lui FC Argeș, în etapa 26 din SuperLiga. Echipa lui Dan Petrescu a obținut prima victorie după o serie de trei înfrângeri consecutive.
19.02.2023 | 18:56
CFR Cluj  FC Arges 31 in etapa 26 din SuperLiga Campioana castiga si se apropie la doua puncte de lider Video
CFR Cluj - FC Argeș se joacă în etapa 26 din SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
19-02-2023
15:05

CFR Cluj - FC Argeș 3-1 (Deac 2, Janga 26, Krasniqi 90+4 / aut. Kolinger 62)

Vezi toate fazele video importante ai

FINAL DE MECI. CFR Cluj a pus capăt uneri serii de trei înfrângeri consecutive și a câștigat, scor 3-1 cu FC Argeș în etapa 26 din SuperLiga. Echipa lui Dan Petrescu s-a apropiat la două puncte de liderul Farul. Iată cum arată clasamentul complet: 

Clasament SuperLiga.
Clasament SuperLiga.

Min. 90+4: GOOL CFR Cluj! Ermal Krasniqi, intrat în repriza secundă, a înscris la capătul unei curse individuale. Fotbalistul kosovar a înscris cu un șut din afara careului. 

Min. 90+1: Încă o ocazie pentru CFR Cluj. Șutul lui Daniel Bîrligea a trecut peste poarta apărată de Micu. 

Min. 81: Ratare mare pentru Ermal Krasniqi. Jucător kosovar a fost găsit liber în careu, dar a trimis mult peste poartă dintr-o poziție favorabilă. 

Min. 79: Boateng șutează violent din afara careului, însă mingea trece puțin pe lângă poartă. Gazdele cer corner 

Min. 74: Ocazie importantă pentru FC Argeș. Mingea a trecut periculos prin fața porții CFR-ului, însă niciun jucător al oaspeților nu s-a aflat la finalizare. 

Min. 62: GOOOL FC Argeș! Oaspeții profită de greșeala lui Kolinger care trimite în propria poartă și revin în partidă. 

Min. 60: Muhar este găsit liber în careu și șutează cu piciorul stâng. Mingea este respinsă în corner. 

Min. 47: CFR Cluj se află în ofensivă și în startul reprizei secunde. Braun a pătruns în careu, însă defensiva argeșeană a trimis în corner. 

Min. 45+1: Cephas Malele a înscris împotriva fostei sale echipe, însă VAR-ul a anulat reușita pe motiv de osfaid. 

Min. 26: GOOOL CFR Cluj! Janga îl învinge cu o lovitură de cap pe Micu. Atacantul în vârstă de 30 de ani l-a prins pe picior greșit pe portarul advers după o centrare venită de la Camora. 

Min. 24: Karlo Muhar șutează din afara careului, însă Micu reține fără probleme. 

Min. 10: Mario Camora întâmpină mingea cu un șut de la marginea careului, însă balonul cu pământul se duce pe lângă poartă. 

Min. 2: GOOOL CFR Cluj! Campioana României profită de lipsa de disciplină din defensiva oaspeților, iar Ciprian Deac înscrie. Viorel Flueran a validat golul după analiza VAR. Cephas Malele a întors mingea în careu pentru Ciprian Deac la limită. 

Min. 1: Partida a început!

19-02-2023
14:20

CFR Cluj - FC Argeș, ora 17:00. Echipele de start

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kollinger, Yuri, Camora – Deac, Muhar, Boateng – Petrila, Malele, Janga. Rezerve: Sava, Cr. Manea, Burcă, Hoban, Cvek, Fica, Bîrligea, Krasniqi, Maglica. Antrenor: Dan Petrescu

FC Argeș: Micu – Tofan, Zebic, Turda, Rizzi – Meza Colli, Bassong – Hanne, Târcoveanu, Jobello – Garita. Rezerve: Straton, Boubacar, Calcan, Dobrosavlevici, D. Croitoru, M. Constantin, Bertrand, Brendon. Antrenor: Marius Croitoru

Meciul CFR Cluj – FC Argeș are loc duminică, 19 februarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei 26 din SuperLiga. Ardelenii, care au pierdut două meciuri la rând, ce e drept acasă cu FCSB și la Craiova, cu Universitatea, ocupă locul 2, xcu 50 de puncte și au mare nevoie de victorie. La fel de mult au nevoie de puncte și echipa piteșteană, locul 12, cu 26 de puncte, fără victorie de șase partide.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC Argeș

Întâlnirea CFR Cluj – FC Argeș se dispută duminică, 19 februarie, de la ora 17:00, pe stdionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al minicipiului de pe Someș în etapa 26 din SuperLiga. Este meciul de dinaintea returului cu Lazio din play-off-ul Conference League, care va avea loc joi, 23 februarie cu ardelenii gazdă.

ADVERTISEMENT

La partida cu FCSB stadionul a fost aproape plin dar la meciul cu FC Argeș oficialii clubului clujean spun că dacă în tribune vor lua loc în jur de 6-7 mii de spectatori va fi foarte bine, pentru că suporterii lui CFR vin de regulă în număr consistent doar la partidele de top din SuperLiga sau la cele din cupele europene, dar și acolo dacă adversarul e unul cunoscut.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC Argeș

Partida CFR Cluj – FC Argeș se joacă duminică, 19 februarie, de la ora 17:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu dinc Cluj, în etapa 26 din SuperLiga și va fi difuzată pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 19 februarie, la Cluj nu va fi frig, însă majoritatea zilei cerul va rămâne acoperit, cu posibilități de ploaie în procent de 20 la sută. Temperatura maximă va fi la ora amiezii de 11 grade iar până la startul partide va mai scădea doar cu un grad sau două, deci ca și temperatură vor fi condiții optime de joc. Va arbitra acest meci craioveanul Viorel Flueran.

Ce jucători sunt absenți în confruntarea CFR Cluj – FC Argeș

În afară de atacantul croat Gabriel Debeljuh, încă în convalescenţă, dar care a refuzat orice prelungire a contractului cu CFR, Dan Petrescu are tot lotul la dispoziţie, dar va efectua unele modificări, pentru a mai odihni din jucătorii intens solicitaţi. Kollinger are mari şanse să joace în locul lui Yuri fundaş central, Braun pe dreapta şi Bordeianu să apară la mijloc.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru este foarte mul’umit că în sfârşit cel mai bun fundaş central, Grigore Turda, a revenit pe teren etapa trecută la 0-0 cu Farul şi s-a văzut cât de mult a contat. Acum îl are suspendat pe Njike la mijloc şi accidentat pe Şerbam, dar soluţii există pentru cei doi. Argeşul a mai transferat un atacant de gabaritul lui Garita, dar mai are de aşteptat până să joace, fiind în urmă cu pregătirea.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FC Argeș

Pentru casele de pariuri nu există nici cel mai mic dubiu. Vulturii violeți sunt victime sigure la Cluj. Cota la victorie pentru CFR este de 1,40 iar dacă piteștenii ar reuși o mare lovitură atunci ar avea o cotă imensă de 9,50! Șansă dublă este 5,30 iar un gol marcat de oaspeți ajunge la cota de 2,40.

ADVERTISEMENT

La Cluj FC Argeș nu a reușit să obțină din anii 2000 înacoace nici o victorie. Au fost șapte partide, dintre care cinci s-au încheiat cu succesul ardelenilor, cel mai sever scor fiind un 5-0 recent, în 2021, iar în două rânduri FC A|rgeș a reușit să facă egal, în 2004 și în 2005. Alegerea bookmakerilor pare a fi astfel justificată.

 

ADVERTISEMENT