Sport

Ce decizie a luat Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – FC Argeș. Este pentru prima dată în cinci ani când face asta înaintea unui meci de campionat. Exclusiv

Dan Petrescu bifează o premieră în cei cinci ani de când se află la CFR Cluj. Este pentru prima dată când jucătorii nu intră în cantonament înaintea unui meci de campionat.
18.02.2023 | 23:58
Ce decizie a luat Dan Petrescu inainte de CFR Cluj   FC Arges Este pentru prima data in cinci ani cand face asta inaintea unui meci de campionat Exclusiv
Dan Petrescu, pe banca celor de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut joi seara cu 0-1 cu Lazio Roma, iar trei zile mai târziu, joacă pe teren propriu în campionat cu FC Argeş. Confruntarea va avea loc duminică, de la ora 17:00, iar ardelenii vor să stopeze seria de trei înfrângeri la rând.

Ce decizie a luat Dan Petrescu după trei înfrângeri consecutive la CFR Cluj! Jucătorii nu intră în cantonament pentru prima dată înaintea unui meci de campionat

Dan Petrescu bifează o premieră la CFR Cluj înaintea unui meci de campionat. Este pentru prima dată în cinci ani de zile şi cele trei mandate de antrenor la campioana României, când jucătorii nu intră în cantonament înaintea meciului de campionat.

ADVERTISEMENT

Singura excepţie a fost în luna noiembrie a anului trecut, când jucătorii lui CFR Cluj nu au fost opriţi în cantonament pentru meciul din Cupa României cu Dumbrăviţa. Atunci a ieşit bine pentru ardeleni, care s-au impus cu 5-0.

Însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat înaintea unui meci de campionat niciodată. FANATIK a aflat că Dan Petrescu a efectuat un antrenament sâmbătă după amiază cu jucătorii şi apoi i-a chemat duminică dimineaţa la ora 09:00 la stadion.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, nemulţumit de programarea meciului cu FC Argeş: “N-ai cum să ceri multe după un asemenea drum.”

În ziua meciului, Dan Petrescu va face un scurt antrenament cu faze fixe, iar apoi vor aştepta meciul de la ora 17:00. În conferinţa de presă premergătoare meciului, Dan Petrescu s-a plâns de programarea confruntării:

“Toată lumea merge înainte. Şi mergem în lumea a patra. Cine vorbeşte, este criticat. Noi trebuie să ne gândim la acest meci, mai important ca orice meci. De 10 ori mai important ca la Lazio. Ieri am venit de la aeroport, mâine jucăm.

ADVERTISEMENT

N-ai cum să ceri multe după un asemenea drum. Nu avem timp să lucrăm nimic şi mâine ne rugăm să fie într-o formă bună cei care intră. Argeşul arată foarte bine. Mi-a plăcut cum au jucat cu Farul şi Sibiul.

“Cum să joace băieţii ăia la două zile? Nu este uman”

Eu mereu am bagajul făcut. Cred că toţi antrenorii din lume sunt la fel, mai puţin Spalletti acum. Cine nu munceşte, nu greşeşte. Trebuie să schimbăm, vă daţi seama. Cum să joace băieţii ăia la două zile? Nu este uman.

ADVERTISEMENT

Noi nu jucăm la trei zile, jucăm la două zile. Nu înţeleg de ce se joacă la 17:00. Totul este invers. Pe cuvânt. Dacă nu suntem curajoşi, nu avem nicio şansă”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă premergătoare meciului.

CFR Cluj a pierdut meciurile cu FCSB (0-1) şi Universitatea Craiova (0-2) din SuperLiga, respectiv confruntarea tur cu Lazio din Conference League, scor 0-1. Joi, în Gruia, CFR Cluj primeşte vizita italienilor pentru meciul retur.

  • 7 este numărul de înfrângeri suferite de CFR Cluj în acest sezon
  • 3 este numărul de mandate pe care Dan Petrescu le are la CFR Cluj
ADVERTISEMENT