Sport

CFR Cluj – FC Argeș 1-0, în sferturile de finală ale Cupei României Betano. Ardelenii întregesc „careul de ași”. Video

CFR Cluj s-a chinuit să obțină calificarea în finala Cupei României Betano. Meciul cu FC Argeș a fost decis în minutul 89 de golul lui Krasniqi.
06.04.2023 | 22:04
CFR Cluj  FC Arges 10 in sferturile de finala ale Cupei Romaniei Betano Ardelenii intregesc careul de asi Video
CFR Cluj - FC Argeș, LIVE stream, ora 21:00, în sferturile de finală ale Cupei României Betano. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
06-04-2023
17:58

CFR Cluj - FC Argeș 1-0 (Krasniqi 89)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – CFR Cluj câștigă cu 1-0 și este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României Betano, acolo unde va da piept cu Sepsi.

Min. 89 – GOOOL CFR Cluj!!! Campioana României profită de prima nesincronizare din defensiva oaspeților, iar Krasniqi deblochează tabela.

Finalul primei părți! CFR Cluj – FC Argeș 0-0

Min. 20 – Ocazie pentru FC Argeș. După un corner, Celestine trimite cu capul, dar mingea îl lovește pe Maglica, care respinge.

Min. 1 – A început meciul!

06-04-2023
17:18

Echipele de start din CFR Cluj - FC Argeș

Au fost anunțate echipele de start pentru ultimul sfert de finală din Cupa României Betano, CFR Cluj – CS Mioveni, care va lua startul la ora 21:00:

  • CFR Cluj: Sava – Peteleu, Țiru, Kolinger, R. Bălan – Braun, Hoban, Muhar, Fica – Maglica, Yeboah; Rezerve: Scuffet, Manea, Burcă, Filip, Cvek, Petrila, Krasniqi, Bîrligea, Janga; Antrenor: Dan Petrescu
  • FC Argeș: Micle – Tofan, Dobrosavlevici, Tudra, Brendon, Vianna – Jakolis, Meza Colli, Mimito, Crețu – Enzo; Rezerve: Micu, Njike, Oprescu, Șerban, Moisie, Tîrcoveanu, Bertrand, Rizzi, Garrita; Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

 

Meciul CFR Cluj – FC Argeș are loc joi, 6 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul celui de-al patrulea și ultimul sfert de finală al Cupei României Betano. La prima vedere ardelenii sunt mari favoriți în fața unei echipe care nu a mai câștigat de 15 partide încoace dar faptul că au multe absențe, unele foarte importante, poate duce la o neașteptată echilibrare de forțe.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC Argeș din Cupa României Betano

Confruntarea CFR Cluj – FC Argeș se desfășoară joi, 6 aprilie, de la ora 18:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al municpiului de pe Someș, în sferturile de finală ale Cupei României Betano. Oficialii CFR-ului nu au așteptări prea mari în privința interesului publicului, estimând câ vor veni în jur de 3000 maxim 4000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Antrenorul gazdelor, Dan Petrescu se vaită de marile probleme de lot existente dar admite faptul că și-ar dori foarte mult să câștige și el pentru prima dată Cupa României, singurul trofeu care îi lipsește din palmares. Piteștenii probabil că numai cu gândul la Cupă nu sunt, atâta timp cât au ajuns la 15 partide fără victorie și se află pe locul 15, retrogradabil.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC Argeș

Partida CFR Cluj – FC Argeș se joacă joi, 6 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din Cluj, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României Betano și va fi transmisă la TV pe posturile DIgi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj joi, 6 aprilie, vremea se declară total potrivnică fotbalului, mai ales unui meci pus tocmai la ora 21:00, cu șanse mari să avem terenul înghețat. Va fi o vreme închisă, cu mari perspective de precipitații mixte, adică pot fi ploi, lapoviță sau ninsoare iar maxima zilei la ora 15 va ajunge la 2 grade. La ora partidei lejer poate coborî sub 0 grade. Arbitru va fi Marian Barbu din Făgăraș.

Ce absențe avem în întâlnirea CFR Cluj – FC Argeș

Dan Petrescu s-a văitat înaintea acestui meci de faptul că are mari absențe în lot, dar o parte dintrei cei dați indisponibili se pare că vor fi pe teren, gen Ciprian Deac și Cristi Manea. Sigur nu vor fi recuperați portarul Cristian Bălgrădean, mijlocașul Boateng, căpitanul echipei, fundașul stânga Mario Camora și închizătorul Mihai Bordeianu, care este suspendat.

ADVERTISEMENT

Bogdan Argeș Vintilă este clar că numai la meciul de Cupă nu îi stă capul, echipa fiind pe loc retrogradabil și urmând a juca luni, 10 aprilie, la Botoșani, în play-out un meci aproape capital pentru salvare. Din acest motiv vor fi, cu siguranță, multe schuimbări, cu rezerve trimise pe teren din primul minut, pentru a fi menajați oamenii cheie pentru luni.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FC Argeș

CFR Cluj este favorita clară a caselor de pariuri, care acordă cota de 1,40 la victorie ardelenilor iar oaspeților cotă de 9,00. Șansâ dublă are cotă 3,30 iar gol marcat de oaspeți ajunge la cota de 2,10. O miraculoasă calificare a echipei lui Bogdan Argeș Vintilă ajunge la cota de 5,25.  Dacă partida se decide la lovituri de departajare cota este aceeași pentru ambele echipe și e fabuloasă: 21!

ADVERTISEMENT

FC Argeș a fost aproape mereu din anii 2000 încoace victimă certă pentru echipa clujeană. Doar două egaluuri, în 2005 și 2006 există în contul vulturilor violeți, în rest victoriile s-au înșirat ca mărgelele pe sfoară pentru clujeni, care în opt partide nu au primit decât un singur gol, la 3-1 anul trecut.


  • 6,60 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X solist” la meciul CFR Cluj – FC Argeș

ADVERTISEMENT