Sport

CFR Cluj – FC Botoșani 3-1! Echipa lui Mandorlini câştigă lejer duelul cu moldovenii

CFR Cluj a câştigat cu 3-1 meciul cu FC Botoşani. Ardelenii s-au impus lejer graţie golurilor marcate de Otele (2) şi Tachtsidis. Pentru oaspeţi a înscris Florescu.
26.08.2023 | 20:28
CFR Cluj  FC Botosani 31 Echipa lui Mandorlini castiga lejer duelul cu moldovenii
CFR Cluj - FC Botoșani 2-0, în etapa 7 din SuperLiga. Otele face "dubla". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
26-08-2023
15:47

CFR Cluj - FC Botoșani 3-1 (Otele 21, 36, Tachtsidis 62 / Florescu 65)

VEZI VIDEO TOATE FAZELE IMPORTANTE

FINAL DE MECI! CFR Cluj se impune cu 3-1 şi urcă pe locul trei în SuperLiga. Botoşani, fără victorie, este penultima, cu 3 puncte. 

Min. 70: FC Botoşani rămâne în 10 oameni după ce intrarea dură a lui Fabrice Olinga la Mario Camora este sancţionată cu cartonaş roşu. 

Min. 65: GOOOOOOOOOL, FC Botoşani! Florescu reduce din diferenţă după o minge bâlbâită în careul celor de la CFR Cluj. 

Min. 62: GOOOOOOOOOOL, CFR Cluj! Tachtsidis transformă penalty-ul fără emoţii şi este 3-0 pentru CFR Cluj

Min 60: Penalty pentru CFR Cluj! Mingea îl loveşte pe Dican în mână, iar arbitrul dictează lovitură de pedeapsă după consultarea arbitrajului video. 

Start în repriza secundă! 

PAUZĂ! CFR Cluj are avantaj consistent după primele 45 de minute, scor 2-0. 

Min. 36: GOOOOOOOOOOOL, CFR Cluj! Otele face dubla cu un şut excelent din afara careului! 

Min. 21: GOOOOOOOOOOL, CFR Cluj! Otele deschide scorul cu un şut puternic din interiorul careului. Ducan nu a avut nicio şansă. 

Min. 20: Pinson scapă singur în dreapta, dar şutul său slab este reţinut de Sava. 

Min. 1: A început partida.

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Kreisc, Ajeti, Camora – Avounou, Tachtsidis, Muhar – C. Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Cr. Manea, Morgan, Cvek, R. Filip, Krasniqi, L. Mihai, Konoplianka, Betancor. Antrenor: Andrea Mandorlini

FC Botoșani: Ducan – Mutombo, Dican, Pius – Friday, Ed. Florescu, Zabou, Țigănașu – Pinson, Camara, Cărăușu. Rezerve: A. Ureche, Drole, Șeroni, Creț, E. David, Mouaddib, Cioiu, Olinga, Drole, G. Dragomir. Antrenor: Andrei Patache 

Meciul CFR Cluj – FC Botoșani are loc sâmbătă, 26 august, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 7-a din SuperLiga. Clujenii s-au impus după un adevărat thriller în ultima etapă în derbyul orașului cu scotrul de 4-3 și finanțatorul Neluțu Varga a anunțat clar obiectivul echipei, câștigarea campionatului. FC Botoșani se află într-o situație grea. Este ultima în clasament, cu numai două puncte și pe bancă se află acum fostul fundaș al echipei, Andrei Patache.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC Botoșani

Întâlnirea CFR Cluj – FC Botoșani se dispută sâmbătă, 26 august, de la ora 19:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al orașului de pe Someș în etapa a 7-a din SuperLiga. Nu este genul de meci la care suporterii CFR-ului, oricum mult mai puțini decât cei ai marei rivale din oraș, să se înghesuie la stadion, dată fiind calitatea modestă a oponentului.

ADVERTISEMENT

Este perioada de final pentru vacanțe și concedii, oamenii încep să revină la viața de zi cu zi, inclusiv cei pasionați de fotbal și de echipa din Gruia la meciuri, dar acum se apreciază că dacă vor fi în tribune 3-4 mii de spectatori va fi foarte bine. Faptul că sunt șanse ca vedeta ucraineană Konoplyanka să intre din primul minut poate fi punct de interes.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC Botoșani

Partida CFR Cluj – FC Botoșani se joacă sâmbătă, 26 august, de la ora 19:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al orașului de pe Someș în etapa a 7-a din SuperLiga și va fi transmis în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj sâmbătă, 26 august, va fi vreme de plină vară, nu de final, cu temperaturi ridicate, care vor ajunge la 34-35 grade la ora amiezii, cu un cer eminamente senin pe tot parcursul zilei iar la ora 19:00 în aer tot vor fi grade multe, cel ouțin 32, deci vor fi pauze de hidratare pe reprize. Arbitrul meciului este Iulian Dima.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – FC Botoșani

Antrenorul clujenilor, Andrea Mandorlini, nu are probleme de lot înaintea acestui meci, dar un lucru începe să devină demn de menționat, faptul că după acea teribilă accidentare care l-a ținut luni bune pe tușă simbolul echipei, Ciprian Deac, nu își mai găsește locul în  echipă sau mai bine spus antrenorul consideră că sunt soluții mai bune pe postul său.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj l-a vândut recent pe atacantul camerunez Rangelo Janga și se pregătește acum de despărțirea după numai un sezon de kosovarul Krasniqi, care ar urma să ajungă la Bordeaux, în Liga a 2-a din Franța, tranzacția nefiind încă gata doar pentru că nu s-a căzut de acord asupra sumei de transfer.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FC Botoșani

CFRCluj este văzută mare favorită la victorie în fața unui adversar considerat mult inferior. Cota de 1,35 pare foarte mică, dar se poate spune că la acest moment diferența de loturi este foarte mare în favoare ardelenilor. Dacă Botoșani ar da lovitura de 24 de carate atunci am avea o mega cotă de 10.50. Șansă dublă X2 are cota de 3,40 iar un gol înscris de moldoveni ajunge la 2,20.

ADVERTISEMENT

Foarte interesant este faptul că FC Botoșani nu a mai pierdut la Cluj de trei ani,  sezonul trecut Camara aducând o mare victorie iar doi la rând înainte s-au înregistrat rezultate de egalitate. Din 2021 mergând în jos ca ani avem numai succese, unele și la trei-patru goluri, ale clujenilor.

ADVERTISEMENT