Sport

CFR Cluj – FC U Craiova 1948 2-0, în etapa 11 din SuperLiga. Ardelenii vin la trei puncte de FCSB. Cum arată clasamentul

CFR Cluj s-a impus în duelul FCU Craiova cu 2-0 și a ajuns la trei puncte în spatele liderului FCSB.
01.10.2023 | 22:44
CFR Cluj  FC U Craiova 1948 20 in etapa 11 din SuperLiga Ardelenii vin la trei puncte de FCSB Cum arata clasamentul
CFR Cluj primește vizita lui FCU Craiova în SuperLigă. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
01-10-2023
19:56

Clasamentul din SuperLiga

 
01-10-2023
17:27

CFR Cluj - FCU Craiova 1948 2-0 (Camora 2, Otele 26)

Vezi aici cele mai importante faze video.

Min. 64: Camora centrează pentru Juricic, care înscrie. Reușita este anulată însă pentru ofsaid.

Min. 55: Van Durmen își încearcă norocul cu un șut din afara careului, dar Sava respinge.

Min. 45: Mogoș centrează din partea dreaptă, iar Birligea ajunge la minge. Nu înscrie însă, șutul lui trecând mult peste poartă.

Min. 41: Compagnucci centrează în careu, Negru ajunge la baon și trage, dar Sava blochează.

Min, 29: Otele îi pasează lui Birligea, care împinge balonul către Deac. Veteranul ardelenilor trage, dar Popa respinge.

Min. 26: GOL CFR Cluj! Birligea centrează către Otele, care trage bine ți înscrie.

Min. 2: GOL CFR Cluj! Un contrac de PlayStation a dus la acest gol. Rămas singur cu portarul, Birligea îl servește pe Camora, care nu ratează.

Min. 1: A început meciul.

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Kresic, Ajeti, Camora – Cvek, Tachtsidis, Muhar – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Morgan, R. Filip, Fica, Lucaci, L. Mihai, Jefte, Juricic. Antrenor: Andrea Mandorlini

FCU Craiova: R. Popa – Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, R. Negru – S. Asamoah, V. Achim – Baeten, Bahassa, Van Durmen – Chițu. Rezerve: Gurău – Diamantis, Buta, Mascarenhas, V. Pop, Dr. Albu, Blidar, Ibrahim, Blănuță. Antrenor: Paul Răducan

Meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948 are loc duminică, 1 octombrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga. Ardelenii vin după un duș rece în Giulești, unde au cedat fără drept de apel în fața Rapidului dar și după o primă victorie în grupa de Cupa României pe terenul divizionarei secunde CSM Alexandria. Oltenii au pierdut acasă în campionat cu Oțelul Galați și au făcut 1-1 la București, cu Dinamo, în Cupă.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Ce de obicei, ardelenii își cheamă suporterii pe stadionul din cartierul Gruia al municipiului de pe Someș. Confruntarea CFR Cluj – FC U Craiova 1948 se desfășoară duminică, 1 octombrie, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu, locul atâtor bucurii pe plan intern și a numeroase performanțe în cupele europene. Se mizează pe o asistență variind între 4-6000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

În general, meciurile cu Universitatea Craiova sunt așteptate cu mare interes la Cluj, dar e vorba de Universitatea lui Mihai Rotaru, nu de cea a familiei Mititelu. FC U Craiova 1948 nu atrage atâta public și e privită mai degrabă cu îngâduință, pentru câ nicicum nu are cum să se compare cu Andrei Ivan, Bancu sau Screciu, vedetele echipei pregătită acum de Corneliu Papură.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Partida CFR Cluj – FC U Craiova 1948 se joacă duminică, 1 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din Cluj,  în etapa a 11-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și la Cluj duminică, 1 octombrie, va fi o vreme frumoasă, cu cerul mai mult senin, pericolul de precipitații fiind aproape inexistent. Ușor-ușor încep să mai scadă și temperaturile, dar tot se menține un regim termic agreabil, în sensul în care vom avea la orele amiezii în jur de 22 grade. Problema este că partida se joacă în nocturnă, de la ora 21:00 și atunci vor mai fi doar 16-17 grade. Arbitrul partidei este unul care sigur nu stârnește amintiri plăcute oltenilor, bucureșteanul Andrei Chivulete.

Ce absențe sunt în întâlnirea CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Andrea Mandorlini cere echipei sale să se mobilizeze la maxim pentru meciul cu FC U Craiova 1948, pentru că oltenii au mulți jucători de calitate. În privința problemelor de lot doar Cristi Manea rămâne indisponibil, dar Mandorlini este acoperit pe acest post cu Mogoș. Credit total în atac din nou pentru tandemul Bîrligea – Otele.

ADVERTISEMENT

Și Paul Răducan e liniștit în privința alcătuirii unui unsprezece de start cât mai competitiv. Îl are suspendat pe Padula dar în rest tot lotul este disponibil. Fundașul elvețian Lacroix odată intrat în echipă a reușit să devină titular și dă multă siguranță apărării craiovene.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Jucând pe teren propriu CFR Cluj nu are cum să nu fie desemnată drept mare favorită la obținerea celor trei puncte. Iar cota primită este excelentă, un 1,65 care are toate șansele să scadă până la ora partidei. Oaspeții au cotă de 5,40 pentru a da marea lovitură în Gruia. Șansă dublă X2 are cotă 2,45 iar gol marcat de olteni ajunge la cota de 1,95.

ADVERTISEMENT

De la promovarea echipei lui Adrian Mititelu au avut loc trei partide pe terenul lui CFR Cluj iar ardelenii au valorificat maxim aceste oportunități, doar că victoriile nu au fost deloc lejere, ci numai la limită. S-a început cu un spectaculos 3-2, dupâ care a urmat 2-1 iar ultimul meci, sezonul anterior, a fost 1-0.

 

ADVERTISEMENT