Sport

CFR Cluj – FCSB, 1-1, în etapa 19 din SuperLiga. FCSB ține CFR la distanță în clasament

FCSB a obținut un egal în deplasarea de la CFR, însă bucureștenii se pot declara nemulțumiți că au ratat victoria, mai ales că au avut gol anulat de VAR.
10.12.2023 | 21:55
CFR Cluj  FCSB 11 in etapa 19 din SuperLiga FCSB tine CFR la distanta in clasament
CFR Cluj - FCSB, 1-1, în etapa 19 din SuperLiga. Meci spectaculos în Gruia. Foto: Sport Pictures EU
ADVERTISEMENT
10-12-2023
16:44

CFR Cluj - FCSB, 1-1 (Tachtsidis '7 / Olaru '26)

VIDEO cele mai importante faze ale partidei!

Clasament SuperLiga

Min: 90+6: FINAL DE PARTIDĂ!

Min. 90: Șase minute de prelungire în Gruia!

Min. 89: Ratare incredibilă a lui Juricic! Fotbalistul gazdelor trimite pe lângă poartă din câțiva metri.

Min. 87: Compagno primește cartonaș galben și va fi suspendat etapa următoare cu FC Hermannstadt.

Min. 78: Cele două formații nu mai par dispuse să riște pe acest final de partidă, astfel că fazele clare de gol lipsesc momentan. 

Min. 63: După mai bine de jumătate de oră de meci, FCSB domină cel puțin statistic: 4 la 2 șuturile pe poartă în favoarea bucureștenilor ș i o posesie de 58% la 42%.

Min. 52: Gol anulat de VAR pentru FCSB. Florinel Coman reușise să înscrie, însă arbitrul Colțescu a anulat golul pentru un fault.

Min. 46: A început repriza secundă

Min. 45: PAUZĂ ÎN GRUIA

Min. 45: Darius Olaru părăsește terenul accidentat. Motive reale de îngrijorare în tabăra oaspeților. În locul său intră în teren Lixandru.

Min. 40: Șut năpraznic a lui Șut, care este trimis cu greu în corner.

Min. 35: Partida s-a echilibrat după un start bun al formației din Gruia. Momentan posesia e 60% vs 40% în posesia celor de la FCSB, în timp ce raportul șuturilor pe poartă e de 2 la 2.

Min. 26: GOOOL! 1-1! FCSB restabilește egalitatea prin Olaru, după o pasă de geniu de la Florinel Coman! Execuție superbă din centrul careului, dintre fundașii visători ai CFR-ului.

Min. 18: FCSB nu are momentan niciun șut pe poartă, în condițiile în care gazdele asediază din primele momente poarta bucureștenilor.

Min. 7: GOOOL! 1-0! Panagiotis Tachtsidis înscrie cu un șut plasat din centrul careului, după o serie de gafe în apărarea celor de la FCSB.

Min. 1:  A început partida din Gruia! 0 grade la Cluj-Napoca, pe o ninsoare ușoară.


CFR Cluj: Sava – Kresic, M. Ilie, Morgan – Mogoș, Muhar, Tachtsidis, Camora – Avounou, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich – Cr. Manea, Boben, Cvek, R. Filip, Fia, Krasniqi, C. Deac, Juricic. Antrenor: Andrea Mandorlini 

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Oct. Popescu, Lixandru, Cr. Ganea, D. Rotariu, Radaslavescu, Djokovic. Antrenor: Elias Charalambous

Meciul CFR Cluj – FCSB are loc duminică, 10 decembrie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Clujenii trec printr-o perioadă mai puțin reușită, singura excepție este egalul din Giulești cu Rapid care a adus calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. FCSB e lider în SuperLiga cu 37 de puncte, urmată de CFR Cluj, 32 de puncte.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – FCSB

Confruntarea CFR Cluj – FCSB se desfășoară duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al orașului de pe Someș, în etapa a 19-a din SuperLiga. Este genul de meci excelent pentru rețetă financiară, aproape de fiecare dată tribunele umplându-se la aceste partide.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vor fi cel puțin șapte mii de oameni la meci, indiferent de starea vremii, vor veni fani și de la București motiv pentru forțele de ordine de a suplimenta numărul lor în dorința de a stopa din fașă orice posibilă ciocnire între suporteri deși cei ai vecinei Universitatea sunt mult mai agresivi.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FCSB

Partida CFR Cluj – FCSB  se joacă duminică, 10 decembrie, de la ora 20.00  pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al orașului de pe Someș, în etapa a 19-a din SuperLiga  și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj duminică 10 decembrie vom avea o vreme rece iar cerul va fi aproape tot timpul acoperit. Nu se semnalează însă ploaie sau zăpadăî, măcar din acest punct de vedere suprafața de joc ar putea avea mici probleme numai dacă va fi temperatură de îngheț. Asta pentru că maxima zilei va fi de numai 2 grade, la ora partidei scăzând cel puțin un grad sub zero. Va arbitra Sebastian Colțescu din Craiova.

Ce absențe sunt în întâlnirea CFR Cluj – FCSB

Câte două absențe au antrenorii celor două echipe înaintea acestui meci extrem de important, pentru că dacă înving clujenii reduc la două puncte distanța față de liderul FCSB, dacă o fac bucureștenii măresc ecartul la opt puncte. Evident, remiza ar menține actuala diferență.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj lipsesc doi jucători din sistemul defensiv, fundașul dreapta Cristi Manea și fundașul central Ajeti. Camora a revenit în formula de start și atacul este cel clasic, adică Otele și Bârligea. Mandorlini are punctul forte în linia de mijloc, unde grecul Tachtisidis este turnul de control. La FCSB vorbim despre două absențe clasice, eternul Vlad Chiricheș și Octavian Popescu.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – FCSB

CFR Cluj nu se află deloc într-un moment bun, dar cu toate acestea casele de pariuri îi dau credit și încă unul destul de consistent. 2,10 este cota la victorie pentru ardeleni, față de 3,40 pentru bucureșteni. 1,30 este șansa dublă 1X iar șansă dublă X2 ajunge la 1,75. Un gol al gazdelor egal 1,25, unul al oaspeților valorează 1,45.

ADVERTISEMENT

Meciurile dintre CFR Cluj și FCSB au unul dintre cele mai lungoi istorice din SuperLiga. Din 2006 pânăv acum , în 25 de meciuri cele mai multe, 12, s-au terminat fără nici un învingător. De șapte ori a reușit echipa ardeleană să ia cele trei puncte iar FCSB a făcuit acest lucru de șase ori.

ADVERTISEMENT