Sport

CFR Cluj, reacție oficială după aflarea adversarei din ”sferturile” Cupei: ”Vom juca la o echipă frumoasă”

Cristian Balaj a vorbit despre adversara din ”sferturile” Cupei României, pe care CFR Cluj o va întâlni în primăvară pe 3 aprilie 2023, mai exact Corvinul Hunedoara.
07.12.2023 | 21:15
CFR Cluj reactie oficiala dupa aflarea adversarei din sferturile Cupei Vom juca la o echipa frumoasa
CFR Cluj, reacție oficială după aflarea adversarei din ”sferturile” Cupei: ”Vom juca la o echipă frumoasă”
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se poate considera norocoasă pentru că va juca în deplasare la o formație din liga secundă, fără niciun obiectiv de îndeplinit în sezonul acesta. Corvinul Hunedoara, revelația campionatului, a reușit să ajungă în sferturile Cupei României și ocupă un loc promovabil, deși nu are drept de promovare în acest sezon.

Cristi Balaj, fericit după ce a aflat adversara din ”sferturile” Cupei

Cu toate acestea, Corvinul este privită cu respect de către Cristian Balaj, președintele celor de la CFR Cluj. ”Vom juca la o echipă frumoasă, Corvinul, care încearcă să renască, va fi frumos, vom avea mulți spectatori.

ADVERTISEMENT

E o echipă cu suporteri, au făcut evenimente frumoase. Cei de la Oradea fac eforturi pentru a avea un stadion nou, există oameni de calitate care și-au îndreptat atenția către fotbalul din zonă”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport.

CFR Cluj avea șansa să joace pe teren propriu sfertul de finală contra celor de la Hermannstadt, însă sibienii se vor deplasa la rivala Universitatea Cluj. În schimb, CFR Cluj poate juca în semifinală acasă, pe teren propriu, dacă va trece de Corvinul.

ADVERTISEMENT

Clujenii vor da piept în semifinală cu învingătoarea dintre FC Voluntari și câștigătoarea grupei din care fac parte Oțelul, Dinamo, FCU Craiova 1948 sau Dinamo. Până la acel meci, cei de la CFR Cluj au derby mare cu FCSB, formație pe care o așteaptă în Gruia în această etapă.

În acest sens, patronul Neluțu Varga a avut de transmis un mesaj ”războinic” înainte de acest meci. ”Avem meci foarte important cu FCSB, echipa care este pe primul loc, și vreau să câștigăm. Nu accept nimic altceva decât o victorie în fața FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Nu mă mai luați pe mine, nu încercați să mă băgați în polemici cu Gigi Becali. Nu am nimic cu omul. Eu vreau să câștigăm, să arătăm că suntem cea mai bună formație și că ne batem la titlu. Sperăm să luăm campionatul în acest an chiar dacă este unul de reconstrucție”, a declarat Neluțu Varga pentru FANATIK.

Momentan, Andrea Mandorlini a bifat primul obiectiv, calificarea în sferturile Cupei, însă ultimatumul lui Neluțu Varga era clar: următoarele 3 meciuri trebuie să fie echivalentul a trei victorii. În caz contrar, mulți jucători vor pleca de la echipă, în timp ce soarta antrenorului italian va fi pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

”Echipa joacă un fotbal frumos, dar important este să adunăm puncte. Trebuie neapărat să batem FCSB-ul, să ne apropiem de ei, să le suflăm în ceafă și când începe play-off-ul, cel mai important segment al campionatului, să fim într-o poziție în care să atacăm puternic.

Normal că FCSB este o echipă bună, dar eu cred că CFR Cluj este o echipă mult mai bună, mult mai calitativă decât cei de acolo. Spun asta cu tot respectul față de fotbaliștii de la FCSB”, a completat Neluțu Varga, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT